Πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν πήγε στην βάφτιση του παιδιού του!

Στιγμές από το ΑΕΚ-Ηρακλής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκειται για πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας της ΑΕΚ. Μάλιστα και ο πατέρας του έκανε μεγάλη καριέρα στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Ο μπαλαδορος αυτός σύναψε ερωτική σχέση με την Αρετή Ευαγγέλου, αισθητικό απο την Καστορία με επιχειρήσεις στην Θεσσαλονίκη, απέκτησαν μαζί έναν πανέμορφο γιό κι απο την πρώτη στιγμή αμφισβήτησε ότι είναι αυτός ο πατέρας.

Με τα πολλά οι δυο πλευρές έφτασαν μέχρι και σε κλινική που ειδικεύται σε ανάλυση και εντοπισμό dna, όπου διαπιστ΄ωθηκε και με την βούλα ότι είναι ο γιός του. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ υποχρεώθηκε να αναγνωρισει τι παιδί, αλλά απο την στιγμή εκείνη και μετά δεν τηρεί καμιά απο τις υποσχέσεις που έκανε.

Μάλιστα χθές στην Καστορία στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία ο γιός του βαφτίστηκε χωρίς την παρουσία του, κάτι που προκάλεσε πολλά σχόλια και συζητήσεις.

Η εικόνα που βλέπετε είναι απο την βάφτιση του μικρού Σταύρου – Ραφαήλ και το σχόλιο της μητέρας του στο Instagram είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτικό.

Ντροπή… τίποτε άλλο.

Πηγή: gossip

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X