Ο ώριμος κύριος Μαυροειδής

Ο ώριμος κύριος Μαυροειδής
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν έφυγε… ποτέ από την ΑΕΚ. Σχεδόν ποτέ, για την ακρίβεια, καθώς με εξαίρεση τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας ο «Μαύρο» είναι πάντα εδώ και προσφέρει τα μέγιστα για την Ένωση. Μάλιστα, η εκκίνησή του στην σεζόν είναι η καλύτερη δυνατή, καθώς έχει επωμιστεί το βάρος του βασικού σέντερ, σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και έχει ανταποκριθεί πλήρως, τόσο στον ρόλο του, όσο και στα καθήκοντά του.

Ρίχνοντας, μάλιστα, κάποιος μια ματιά και στην στατιστική θα διαπιστώσει πως ο Έλληνας σέντερ είναι ο δεύτερος πιο αξιόπιστος παίκτης στην επίθεση, πίσω από το… βαρύ πυροβολικό της ομάδας, τον Μάικλ Ντίξον. Αυτό γιατί μετρά 9,7 πόντους με 12/16 σουτ σε αυτά τα πρώτα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Παράλληλα, έχει το μπασκετικό iq ώστε να βοηθήσει και σε άλλους τομείς. Και αυτό φαίνεται τόσο από τα ριμπάουντ, του, όπου αριθμεί 4 κατά μέσο όρο (12 στο σύνολο), αλλά και στα 10 κερδισμένα φάουλ που έχει μέχρι ώρας, τα οποία είναι προϊόντα των καλών τοποθετήσεών του κοντά στο καλάθι.

Ασφαλώς, τα δύσκολα είναι… μπροστά για την Βασίλισσα, όμως το ξεκίνημα του διεθνούς σέντερ στη σεζόν σκορπά αισιοδοξία και δείχνει και στην πράξη πως η ΑΕΚ έχει πάρα πολλές λύσεις στη… φαρέτρα της κια παίκτες για όλα τα… γούστα!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X