Το έπος της ΑΕΚ στη Μαδρίτη (VIDEO)

Το έπος της ΑΕΚ στη Μαδρίτη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ποδόσφαιρο δικαίως χαρακτηρίζεται ως ο βασιλιάς των σπορ, καθώς τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μία ημέρα πριν από 14 χρόνια συντελέστηκε η μεγαλύτερη ανατροπή ελληνικής ομάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η ΑΕΚ αντιμετώπιζε εκτός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτοχο του Champions League, για την 4η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μερικές εβδομάδες νωρίτερα διεξήχθη στη Νέα Φιλαδέλφεια ένα ματς που νομίζαμε πως είχαμε δει τα πάντα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3. Ωστόσο, αυτό που συνέβη στη Μαδρίτης στις 22 Οκτωβρίου 2002 το ξεπέρασε.

Οι Ισπανοί ψάχνοντας εκδίκηση για το «Νίκος Γκούμας» μπήκαν αποφασισμένοι και να προηγούνται με 2-0 χάρις σε ισάριθμα τέρματα του Μακ Μάναμαν (24’, 43’). Όμως, η Ένωση δεν είχε πει την τελευταία της λέξη με τον Κατσουράνη να μειώνει στο 75’ σε 2-1 και τον Σεντένο στο 86’ –μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ίβιτς- να «παγώνει» το Μπερναμπέου. Για να καταλάβει κάνει το μέγεθος αυτού που πέτυχε η ΑΕΚ αρκεί να δει ποιοι αγωνίστηκαν με τη Ρεάλ εκείνο το βραδύ:  Κασίγιας, Σαλγκάδο, Ιέρο, Ελγκέρα, Ρ. Κάρλος (75`Μπράβο), Καμπιάσο, Θελάδες, Ζιντάν (61`Σολάρι), ΜακΜάναμαν (82`Μινιάμπρες), Γκούτι, Ρονάλντο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X