Αυτός είναι ο Mr Jose Morais

Η πρώτη προπόνηση του Μοράις (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρίτη ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ, Τετάρτη έκανε την πρώτη του προπόνηση και Σάββατο δίνει ματς-φωτιά μέσα στο ΟΑΚΑ με μια ομάδα που πάντα δημιουργεί δυσκολίες. Ο Ζοσέ Μοράις ζει τις πρώτες του ημέρες στην Ενωση και στα Σπάτα και προσπαθεί να προσαρμοστεί ο ίδιος αλλά και να προσαρμόσει την ομάδα στα «θέλω» του.

Μικρή εμπειρία ως πρώτος προπονητής και ξέρει καλά ότι στην ΑΕΚ έχει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του να… ξεπεταχτεί και να μην είναι πια ένας «καλός πρώην συνεργάτης του Ζοσέ Μουρίνιο».

Ο Μοράις στις πρώτες του ώρες στην ΑΕΚ δείχνει πολύ προσιτός και ευγενικός. Προσεγγίζει όλους, με τον δικό του τρόπο.

Πολύ ευδιάθετος και έτοιμος να ακούσει. Τα πάντα και τους πάντες. Από τον σούπερ σταρ της ομάδας μέχρι τον φροντιστή.

Οι παίκτες κατάλαβαν ότι θα ζήσουν εντελώς διαφορετικές ημέρες συγκριτικά με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο πιο σκληρός και απόμακρος Τιμούρ, αντικαταστάθηκε από τον Μοράις που αποδεικνύεται άλλος… άνθρωπος.

Ως προπονητής το δείγμα είναι πολύ μικρό. Αλλά και εδώ εντελώς διαφορετικό σχετικά με τον προκάτοχο του. Πολύ μπάλα, πολύ κυκλοφορία, πολύ κατοχή, πολύ τακτική.

Αυτά προσπαθεί να βελτιώσει ο Μοράις για να εκμεταλλευτεί τους πολλούς καλούς μεσοεπιθετικούς που έχει το ρόστερ.

Αυτά είναι τα πρώτα δείγματα του Mr Jose Morais. Το πρώτο… σοβαρό είναι το Σάββατο. Ο ίδιος δεν ζήτησε χρόνο χθες. Άλλωστε δεν μπορεί να τον έχει στην ΑΕΚ. Ο χρόνος δεν είναι αρκετός, η πίεση είναι μεγάλη και η ΑΕΚ του Μελισσανίδη… απαιτεί πρωταθλητισμό με καλό ποδόσφαιρο. Ξεκάθαρο πια στο μυαλό του Μοράις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X