Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο φινάλε

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ απο τις εξελίξεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλίμα ήταν βαρύ εδώ και εβδομάδες και η νίκη στη Λάρισα όχι μόνο δεν το ελάφρυνε, αλλά το βάρυνε ακόμα περισσότερο. Η κατάσταση γύρω από την παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της ΑΕΚ έγινε αποπνικτική και όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως διανύουμε τα τελευταία μέτρα με τον Γεωργιανό τεχνικό υπεύθυνο της ομάδας. Πηγές εντός της ΑΕΚ αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο φινάλε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ΑΕΚ έχει προχωρήσει και τη διαδικασία για την αντικατάσταση του Κετσπάγια, ώστε να μη δημιουργηθεί κενό εξουσίας στην ομάδα. Ωστόσο, εύλογο είναι πως δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή κίνηση, εάν πρώτα η Ενωση δεν βρει λύση με τον Τιμούρ και να υπάρξει ένας κοινά αποδεκτός τρόπος για την επόμενη μέρα της.

Οσον αφορά τη διαδοχή του Τιμούρ, όλα δείχνουν πως η λύση θα έρχεται από το εξωτερικό. Υπάρχει έντονη φημολογία – που πάντως δεν επιβεβαιώνεται – για προπονητή από την Ιβηρική. Οσον αφορά τον Νίκο Παπαδόπουλο που σύμφωνα με δημοσίευμα έχει προσεγγιστεί από την ΑΕΚ, δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως υπάρχει κάτι ουσιαστικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X