Αναστασιάδης: «Ήταν άδικο για εμάς να χάσουμε»

Καταλήγει στους «εκλεκτούς» για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άδικο χαρακτήρισε ο Άγγελος Αναστασιάδης το γεγονός ότι η Λάρισα βρέθηκε να χάνει με 2-0. Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις επεμβάσεις του Γιάννη Ανέστη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν ένα παιχνίδι που ήταν άδικο για εμάς να χάσουμε αλλά η Παναγία ήθελε να το δώσει σε αυτούς. Χωρίς να υπάρχει λόγος χάναμε 2-0. Μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες φάσεις αλλά δεν το κάναμε γιατί ακόμα θέλουμε δουλειά. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ωστόσο είμαι στεναχωρημένος γιατί χάσαμε. Αυτά τα παιδιά δουλεύουν μαζί μου όλη τη βδομάδα. Σε κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να αλλάξουμε δεν είμαστε ακόμα σίγουροι, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στην πορεία.

Δε φοβηθήκαμε την ΑΕΚ, ούτε ήμασταν παθητικοί. Στο 1-0 ο Ανέστης επίσης κάνει την απόκρουση του αγώνα. Η εικόνα του αγώνα είναι τελείως διαφορετική. Εμείς σεβόμαστε όλους του αντιπάλους ποδοσφαιρικά», είπε μεταξύ άλλων ο Μακεδόνας τεχνικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X