Ο Πλατέλλας στην κορυφαία 11αδα - Εβαλε δύο γκολ μετά από 22 μήνες!

Ο Βάγγος «χτυπάει» δύο φορές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτη φορά βασικός και με… ξέσπασμα για τον Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο ακραίος της ΑΕΚ σκόραρε δύο φορές στη Λάρισα και με αυτά τα γκολ η Ενωση κέρδισε με 2-1 την ΑΕΛ. Ο Πλατέλλας μάλιστα βρίσκεται και στην καλύτερη 11αδα της αγωνιστική για τη Nova στα άκρα της επίθεσης.

Ακριβώς πριν από 22 μήνες ήταν η τελευταία φορά που ο Βαγγέλης Πλατέλλας σκόραρε για τελευταία φορά, δύο γκολ στο ίδιο ματς. Ο 28χρονος (σε περίπου 1.5 μήνα) ακραίος της ΑΕΚ είχε σημειώσει 2 τέρματα (το πρώτο και το τρίτο) στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Φωστήρα στις 17/12/2014, δηλαδή 22 μήνες πριν, σε ένα ματς στο οποίο η Ένωση είχε επιβληθεί 4-0 για την Football League. Αξίζει να σημειωθεί πως το ένα και μοναδικό τέρμα του στην μεγάλη κατηγορία, το έχει σημειώσει στο 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό για την 12η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος.

Συνολικά ο Βαγγέλης Πλατέλλας έχει αγωνιστεί σε 95 αναμετρήσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ, μαζί με τη σεζόν στην Γ’ Εθνική, όπου είχε 29 συμμετοχές και 16 γκολ. Με αυτά τα 2 που σημείωσε στην AEL FC Arena, έφτασε τα 30 σε όλες τις διοργανώσεις από τότε που φορά την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, αφού έχει 66 συμμετοχές και 14 γκολ, από το 2014-2015 που η ΑΕΚ έπαιξε σε Football League, Super League, Kύπελλο Ελλάδος, αλλά και στα προκριματικά του Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X