Επική ανατροπή της ΑΕΚ με πρωταγωνιστή τον Τσίριτς

Επική ανατροπή της ΑΕΚ με πρωταγωνιστή τον Τσίριτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις συγκλονιστικότερες ανατροπές πέτυχε η ΑΕΚ πριν από 17 χρόνια ακριβώς. Η Ένωση αντιμετώπιζε στο ουδέτερο της Νέας Σμύρνης, εξαιτίας του σεισμού που είχε προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον Ηρακλή για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την Ένωση πετυχαίνοντας δύο γρήγορα τέρματα με τους Κωνσταντίνου (3’) και Σέμπουε (15’) προδιαγράφοντας ένα δύσκολο απόγευμα. Ωστόσο, ο Ντράγκαν Τσίριτς είχε διαφορετική άποψη επ’ αυτού. Ο 24χρονος τότε νεοαποκτηθείς Σέρβος με δύο τέρματα πριν τη λήξη του ημίχρονου (38’, 45’+3’ πεν.), κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια πριν την ανάπαυλα.

Το καλύτερο, όμως, το κράταγε για το τέλος. Στο 90’+1’ (πεν.) ο Τσίριτς σημείωσε χατ τρικ οδηγώντας την ΑΕΚ σε μία από τις ανατροπές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X