Αυτή είναι η Λάρισα

Στην τελική ευθεία ενόψει ΑΕΚ, μπαίνει και ο Αβραάμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομάδα που έχει ως στόχο να τερματίσει πάνω από τις μεσαίες αίθουσες του βαθμολογικού πίνακα είναι η Λάρισα, αποψινή αντίπαλος της ΑΕΚ. Οι Θεσσαλοί μετά από τέσσερα παιχνίδια έχουν συγκεντρώσει 5 βαθμούς (1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα), με τα τέρματα να είναι 4-5 κατά τους. Το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη το μοναδικό του «τρίποντο» το κατέκτησε κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ την ήττα τη σημείωσε στην Κέρκυρα. Τους βαθμούς της ισοπαλίας τους πήρε κόντρα σε Ηρακλή και Λεβαδειακό.

Ριζική ανανέωση το καλοκαίρι

Η Λάρισα είναι η μία από τις δύο ομάδες που επέστρεψαν στη Super League (σ.σ. η άλλη είναι η Κέρκυρα) και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις υπήρξαν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Οι «βυσσινί» κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ορισμένες εκπλήξεις και να φέρουν στην Ελλάδα τον Ντοντό που πέρυσι το καλοκαίρι είχε αφήσει εκτός Europa League τον Παναθηναϊκό με τη φανέλα της Γκαμπάλα, αλλά και τον διεθνή Κύπριο μεσοεπιθετικό, Αβραάμ. Επίσης, παίκτης του συλλόγου είναι ο Ναζλίδης και ο Ναβάρο, που πήγαν στον «κάμπο» από τις Βέροια και τα Τρίκαλα, αντίστοιχα, όπως και ο Κοντόρ τα πλάγια του οποίου είναι σαν κόρνερ. Στην ομάδα είχε έρθει και ο Ντεγκρά, όμως μετά το λάθος του στην πρεμιέρα κόντρα στον Ηρακλή λύθηκε το συμβόλαιό του.

Οι σκόρερ της Λάρισας

Όπως αναφέραμε οι παίκτες της Λάρισας έχουν σκοράρει τέσσερις φορές. Πρώτος σκόρερ είναι ο Αβραάμ με δύο τέρματα, ενώ από ένα έχουν οι Ντοντό και Γκόλιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X