Μπορούσε τη νίκη η ΑΕΚ

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πανελλήνιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ ήρθε ισόπαλη 19-19 με τον Πανελλήνιο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη

Οι πολλές χαμένες επιθέσεις στοίχισαν στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία έμεινε ισόπαλη 19-19 με τον Πανελλήνιο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» με κορυφαίο τον Παναγιώτη Νικολαϊδη άγγιξε τη νίκη, ωστόσο η αστοχία στα τελευταία λεπτά είχε ως αποτέλεσμα ο Πανελλήνιος να μπει και πάλι μέσα στο παιχνίδι. Στην τελευταία επίθεση η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία για να πάρει τη νίκη ωστόσο ο Τσικογιαννόπουλος έστειλε την μπάλα άουτ με αποτέλεσμα να παραμείνει το 19-19.

Αισθητή για το «κιτρινόμαυρο» τμήμα η απουσία του Μάλικ Χόγκας ο οποίος ταξίδεψε στη Γαλλία για ένα προσωπικό του θέμα. Νικολαϊδης, Πέρρος και Γεωργιάδης σήκωσαν το βάρος στην επίθεση ωστόσο η ομάδα είχε αρκετά κενά διαστήματα που της στοίχισαν τη νίκη. Το κλειστό του Καματερού εξελίσσεται σε αφιλόξενη έδρα για την ΑΕΚ η οποία για δεύτερο παιχνίδι στο γήπεδο της δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ παρουσίασε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της με αποτέλεσμα να επιτρέψει στον Πανελλήνιο να είναι συνεχώς μέσα στο παιχνίδι. Οι «φιλοξενούμενοι» προηγήθηκαν με 4-2 με την «Ένωση» να βρίσκει τρόπους για να αντιδράσει. Ένα γκολ του Πέρρου και δύο του Γεωργιάδη έδωσαν το προβάδισμα στην ΑΕΚ. Δύο γκολ του Χατσίκα έφεραν την ομάδα για πρώτη φορά στο σκορ με 4 γκολ. Τα κενά στην άμυνα αλλά και η αστοχία σε αρκετές επιθέσεις είχαν ως αποτέλεσμα ο Πανελλήνιος να μειώσει και πάλι την διαφορά σε 11-10. Ο Πέρρος ήταν αυτός που σκόραρε στην επόμενη φάση για την ΑΕΚ με τους «φιλοξενούμενους» να πετυχαίνουν το γκολ που διαμόρφωσε και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (12-11).

Με τις χαμένες επιθέσεις και τις κλειστές άμυνες να είναι κυρίαρχες και στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κάθε άλλο παρά θεαματικό ήταν. Ο Νικολαϊδης έκανε την διαφορά για την ΑΕΚ με τα εντυπωσιακά γκολ που σημείωσε τα οποία ωστόσο δεν ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στην ομάδα. Πολύ σταθερή παρουσία κάτω από τα δοκάρια και από τον Θάνο Συγγάρη ο οποίος σταμάτησε σε πολλές περιπτώσεις τους παίκτες του Πανελληνίου. Η «Ένωση» πήρε εν τέλει έναν βαθμό από το παιχνίδι συνεχίζοντας την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα.

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 2-3, 6-4, 8-5, 10-7, 12-11 (ημχ.), 14-14, 15-16, 16-17, 17-18, 18-18, 19-19
ΑΕΚ (Κώστας Τούτσης): Τσικογιαννόπουλος 1, Πέρρος 5, Γεωργιάδης 3, Μακρυγιάννης, Νικολαϊδης 8, Κολιούλης, Συγγάρης, Καραστέργιος, Χατσίκας 2, Αντωνιάδης, Πανταζής, Σταύρου, Βαμβακάς, Άντρεγιτς, Μπαλάσκας, Αλικάκος
ΠΓΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τζανακάκης, Παπαπούλιος, Κρητικός 8, Χελιώτης 1, Κωστούλας, Μάτοβιτς 3, Χαντέλης 1, Χειβιδόπουλος, Σαμαράς 1, Βλαχοθανάσης, Τσακουρίδης 1, Στούμπης 4, Τζάνος, Τσάτσας, Ζαχάρης, Ασβεστάς.
Διαιτητές: Τσάμος- Φωκίτης, δίλεπτα: 2-4, πέναλτι: 4/4-1/1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X