Αυτοί μπήκαν στο «μικροσκόπιο» της ΑΕΚ (VIDEO)

Αυτοί μπήκαν στο «μικροσκόπιο» της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αναμέτρηση της Πόγκον Στζέσιν με τη Λέγκια Βαρσοβίας βρέθηκε ο Αλεξ Ντε Μπαρτόλο, στο πλαίσιο ανίχνευσης μεταγραφικών επιλογών της ΑΕΚ από την πολωνική αγορά. Ο υπεύθυνος σκάουτινγκ της Ενωσης είδε τους γηπεδούχους της Πόγκον να επικρατούν με 3-2 της Λέγκια που παραπαίει εντός Πολωνίας. Πληροφορίες του enwsi.gr, ανέφεραν πως το βλέμμα του Ντε Μπαρτόλο ήταν στραμμένο κατά κύριο λόγο σε τρεις παίκτες της Πόγκον.

Από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές είναι ο Καμίλ Ντρίγκας. Πρόκειται για 25χρονο αμυντικό μέσο της Πόγκον, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ζάβιτσα της Β’ Εθνικής. Το εντυπωσιακό στην περίπτωση του είναι πως πρόκειται για παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα και είναι ενδεικτικό πως φέτος έχει τρία γκολ σε 11 ματς, ενώ πέρυσι είχε 13 γκολ σε 29 συμμετοχές. Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, είναι διεθνής με την Ελπίδων της χώρας του και ήταν βασικός σε όλο το παιχνίδι.

Αξιόλογη περίπτωση, που είχε απασχολήσει την ΑΕΚ και στο περυσινό ταξίδι – του Μιλοβάνοβιτς τότε – στην Πολωνία, είναι ο Ούγγρος, Ανταμ Γκιούρκσο. Είναι 25 ετών και παίζει στα άκρα της επίθεσης, κυρίως από τη δεξιά πλευρά. Αγωνίζεται στην Πόγκον τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και σε 25 συμμετοχές έχει σκοράρει δύο φορές. Εν ενεργεία στέλεχος της Εθνικής Ουγγαρίας, είναι αξιοσημείωτη επιλογή. Χθες, έπαιξε βασικός σε όλο το ματς.

Καλή λύση ενδεχομένως θα μπορούσε να είναι και ο Λούκας Ζβολίνσκι. Ο 23χρονος επιθετικός της Πόγκον χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Φέτος έχει σκοράρει μια φορά σε 11 συμμετοχές, ενώ πέρυσι είχε οκτώ γκολ σε 30 ματς. Παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά κυρίως μέσα στο κουτί.

Το σκορ διαμορφώθηκε από δυο γκολ του Φράκζακ και ένα του Μουράφσκι. Ο πρώτος είναι 29χρονος δεξιός μπακ, με πολυετή παρουσία στην ομάδα, ενώ ο έτερος είναι βετεράνος και βρίσκεται στα 35 του. Από τη Λέγκια – που είναι μια ακριβή ομάδα, με συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ – ξεχωρίζει ο γνώριμος Σερβοούγγρος Νίκολιτς, αλλά τα δύο γκολ τα πέτυχε ο 32χρονος Σέρβος, Μίροσλαβ Ράντοβιτς, που κατά το παρελθόν είχε αναφερθεί για την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X