Μαζαράκης: «Εφτιαξε και δρόμους η χούντα, κοιμόμουν με την πόρτα ανοιχτή τότε»

4ποντο, που πονάει πολύ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Βαγγέλης Mαζαράκης, πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, με δηλώσεις του ζήτησε συγνώμη για τα λάθη της ομοσπονδίας, ενώ εξήγησε γιατί έγραψε «αθάνατος» αναφερόμενος στον χουντικό Στέλιο Παττακό.

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση έκανε στον Arena fm Θεσσαλονίκης ο Βαγγέλης Μαζαράκης, πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Μεταξύ άλλων μίλησε

Για την κάρτα υγείας: «Υπάρχει ένα στημένο πράγμα μια φαρσοκωμωδία με την κάρτα υγείας. Δεν είμαι ούτε στη δημιουργία, ούτε στη διαχείριση χρημάτων. Απλά εξουσιοδοτήσαμε τον κύριο Πιλάβιο όπως και όλο το συμβούλιο να πάει να συζητήσει. Βρεθήκαμε τα 21 θύματα για να μπουν κάποιοι εύκολα στην ΕΠΟ. Υπάρχει Θεός όμως».

Για τον λόγο που βρίσκεται εκτός ποδοσφαίρου: «Βρίσκομαι εκτός ποδοσφαίρου γιατί δεν αρέσει η φάτσα μου στον υπουργό. Δε μου αρέσει ούτε η δική του. Είναι πολιτική η δίωξή μου. Θα έπρεπε να πάρουμε βραβείο για την κάρτα. Είμαι μακριά από το ποδόσφαιρο. Είμαι 38 χρόνια εκλεγμένος στην περιοχή μου. Τα αφήσαμε όλα στο πλάι για τις ιδεοληψίες του Υπουργού που βρήκε στρωμένο το έδαφος από τον άλλο μεγάλο υπουργό, τον Ορφανό».

Για το αν θα γίνουν εκλογές: «Τώρα δεν θα υπάρχουν εκλογές. Προκλήθηκε η παρέμβαση της FIFA. Η πιο πιθανή εξέλιξη είναι μια παρέμβασή της, να τεθεί το ποδόσφαιρο υπό επιτήρηση όπως η οικονομία. Ζήτησε υπουργός Έλληνας επιτήρηση μακράς πνοής. Ακούστε τι γίνεται. Στη δική μου Ένωση κανείς δεν επιχείρησε να δώσει ούτε ένα ευρώ. Μάλλον μας θεωρούν λίγους.

Γνωρίζω ότι από μηνών έχει ανοίξει ένα κατάστημα για τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και ένα για τη Νότια Ελλάδα που δίνει φόρμες, μπάλες κλπ. Αλλά δεν ξέρω ποιος τα δίνει.
Αν υπάρχει αυτό, πρέπει να κοπεί. Κάποιοι πιστεύουν ότι με τα λεφτά τους μπορούν να παρέμβουν. Είναι όμως γνωστό ότι και ο Υπουργός λειτουργεί υπέρ της μιας πλευράς».

Για τα λάθη της ΕΠΟ: «Υπήρξαν πολλά λάθη και ζητώ συγγνώμη για όσα κάναμε. Λάθη που όμως δεν ήταν σκοπιμότητας. Λάθη δεν κάνει μόνο ο Θεός και οι πεθαμένοι. Ούτε Θεός είμαι ούτε πεθαμένος. Πρώτα θα καθαριστείς τον εαυτό σου και μετά να θες να καθαρίσεις τους άλλους.

Προκαλώ όποιον έχει βρωμιές για μένα να βγει να το πει. Δεν προέρχομαι από πολιτική οικογένεια. Μια πολιτική παράταξη έστησε μια κατηγορία για να πετάξει 5-6 ανθρώπους έξω. Για ποιο λόγο ματαιώθηκαν οι εκλογές; Όλοι κάποιο λόγο θα είχαν που έτρεξαν να τις ματαιώσουν. Ο Υπουργός λέει ζητώ επιτήρηση μακράς διαρκείας».

Για τον θάνατο του Παττακού και τη χούντα: «Ναι έγραψα αθάνατος για τον Παττακό, γιατί αυτοί παρά τα λάθη τους έφτιαξαν και μερικούς δρόμους και εγώ ξέρω ότι τότε κοιμόμουν με την πόρτα μου ανοιχτή. Δεν εχω δικαιώμα να πω την άποψή μου;».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X