Προετοιμασία στο Κιλκίς η Εθνική Ανδρών

Φιλικά της Εθνικής με Τυνησία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην 3η του συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΟΧΕ έλαβε αποφάσεις που αφορούν την προετοιμασία και τα φιλικά της Εθνικής Ανδρών όπου έχουν κληθεί δύο «κιτρινόμαυροι», οι Νικολαϊδης και Αντωνιάδης.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: -Εγκρίθηκαν η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο Κιλκίς από 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου, καθώς και τα φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο το Ισραήλ σε Κιλκίς (1/11) και Θεσσαλονίκη (2/11). -Εγκρίθηκαν το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών στο Αμύνταιο το διάστημα 16-24 Νοεμβρίου, καθώς και δύο φιλικοί αγώνες με το Ισραήλ. -Υπήρξε ενημέρωση για το νέο πρόβλημα που προέκυψε στο ΕΓ Μίκρας «Σπίτι του Χάντμπολ» με την διαρροή νερού. Η Ομοσπονδία ενημέρωσε τους αρμοδίους και ζήτησε την συνδρομή τους για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα. Σε αντίστοιχη περίπτωση στο παρελθόν και έπειτα από επικοινωνία της ΟΧΕ με την Διοίκηση του ΕΓ Μίκρας και την συμβολή της ΓΓΑ, είχαν γίνει εργασίες στεγανοποίησης και βελτίωσης της οροφής, οι όποιες όπως αποδεικνύεται δεν έλυσαν το πρόβλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X