«Γι’ αυτό έμεινα στην Ξάνθη»

Από ελληνική αγορά «παίζει» ο Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την εξαιρετική σχέση που έχει με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστο Πανόπουλο, και το ρόλο που αυτή έπαιξε για να αρνηθεί σημαντική πρόταση από το εξωτερικό, μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε Μέσο της πατρίδας του. Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος προπονητής της Ξάνθης, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «Digisport», υποστήριξε πως αρνήθηκε πρόταση από την Αλ- Χιλάλ λόγω της εξαιρετικής του σχέσης με τον Χρήστο Πανόπουλο.

«Το ενδιαφέρον ήταν αληθινό, αλλά ο εργοδότης μου δε συμφώνησε. Από την άλλη πλευρά, την περασμένη άνοιξη υποσχέθηκα ότι θα μείνω στην ομάδα. Αν και ήρθε μια πολύ σημαντική οικονομική πρόταση και από μία top ομάδα στην Ασία, ανέλαβα την ευθύνη να μείνω ακόμη ένα χρόνο ακόμη γιατί έχω εξαιρετική σχέση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, είναι καλός άνθρωπος, δεν περίμενα να συναντήσω ποτέ έναν τέτοιο άνθρωπο. Ίσως αυτό μέτρησε περισσότερο.  Η κατάστασή μας είναι εύθραυστη στην Ελλάδα, ο κύριος στόχος μας είναι να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Όσο πιο γρήγορα το καταφέρουμε, θα σκεφτούμε το επόμενο βήμα», υποστήριξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X