Αυτές είναι οι προτάσεις OΠΑΠ-Μαρινάκη για την χορηγία της Super League

Αυτές είναι οι προτάσεις OΠΑΠ-Μαρινάκη για την χορηγία της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προθεσμία για την κατάθεση προτάσεων για τη χορηγία της Super League ολοκληρώθηκε και όπως αναμενόταν υπήρξαν δύο προτάσεις: η μία από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη και η άλλη από τον ΟΠΑΠ. Το SDNA έχει τους αριθμούς και τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πρόταση του ΟΠΑΠ αποτελείται από δύο υποπροτάσεις. Η πρώτη αφορά χορηγία τεσσάρων ετών και προβλέπει 1,275 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο και 2 εκατομμύρια ευρώ τον δεύτερο χρόνο, με τον ΟΠΑΠ να έχει το αποκλειστικό δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια με 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον τρίτο χρόνο και 3 εκατομμύρια ευρώ τον τέταρτο. Συνολικά δηλαδή η πρόταση του ΟΠΑΠ μπορεί να φτάσει τα 8,775 εκατομμύρια ευρώ.

Η δεύτερη είναι για «κλειστό» τετραετές συμβόλαιο, όπου η συνολική πρόταση φτάνει τα 7,275 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, 1,275 εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο και από δύο εκατομμύρια για κάθε επόμενο.

Σε ό,τι αφορά την πρόταση της εταιρείας Alter Ego αφορά χορηγία δύο ετών με 2 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο και 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον δεύτερο! Συνολικά δηλαδή η πρόταση της Alter Ego φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η πρόταση της Alter Ego για τη χορηγία της Super League είναι ανώτερη οικονομικά σε ό,τι αφορά την τρέχουσα σεζόν και την επόμενη, αλλά η πρόταση του ΟΠΑΠ υπερτερεί συνολικά σε βάθος χρόνου.

Πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, ότι λόγω της εμφάνισης της Alter Ego και κατ’ επέκταση του ανταγωνισμού ο ΟΠΑΠ ανέβασε την πρότασή του προς την Super League συγκριτικά με την πρώτη προσφορά του.

Η Super League θα κληθεί, λοιπόν, να επιλέξει ανάμεσα στις δύο προτάσεις, αλλά είναι δεδομένο ότι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα είναι κατά της πρότασης της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ υπάρχουν ομάδες στον συνεταιρισμό που έχουν στη φανέλα τους διαφήμιση ΟΠΑΠ!

Πηγή: Sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X