Γυρίζουν και τα… βάζει κάτω

Γυρίζουν και τα… βάζει κάτω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες βράδυ οι Πέτρος Μάνταλος και Τάσος Μπακασέτας έπαιξαν (ξανά) με την Εθνική ομάδα και τώρα επιστρέφουν στην ΑΕΚ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια τους περιμένει για να καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς της Δευτέρας στην Λάρισα. Ματς κρίσιμο για την ΑΕΚ που μετρά δύο σερί απώλειες βαθμών, αλλά και για τον ίδιο τον Τιμούρ.

Το απόγευμα στην προπόνηση ο Κετσπάγια θα έχει ξανά τους δύο διεθνείς του, όπως και τους Τζανετόπουλο – Μπάρκα που τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Ελπίδων. Στο πλάνο για την Λάρισα θα έχει ξανά και τον Ούγκο Αλμέιδα που είναι έτοιμος, αλλά δύσκολα θα έχει τον Σιμόες και δεδομένα δεν θα έχει και τον Βάργκας.

Ερωτηματικό αποτελεί ο Πατίτο, καθώς έχει… ανοιχτό το ζήτημα της τιμωρίας του για την ανόητη κίνηση του στο Καραϊσκάκη.

Πλέον, ο Κετσπάγια βάζει στην εξίσωση της 11αδας τον Γαλανόπουλο για την θέση του αμυντικού χαφ στο πλάι του Γιόχανσον, ενώ ο Κολοβέτσιος έχει… καπαρώσει αυτή δίπλα στον Τσιγκρίνσκι μετά τον τραυματισμό του Λέσκοτ. Επιθετικά σίγουροι δείχνουν οι Μάνταλοι, Αλμέιδα, Μπακασέτας και «παίζεται» η άλλη θέση που εξαρτάται από τον… Πατίτο με τον Πλατέλλα και τον Αραβίδη να «μονομαχούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X