«Απίστευτος παίκτης ο Ελμ, σπουδαία κίνηση για την ΑΕΚ»

«Απίστευτος παίκτης ο Ελμ, σπουδαία κίνηση για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ράσμους Ελμ έπλεξε Μπο Γιόχανσον. Ο Σουηδός τεχνικός που κατά το παρελθόν έχει περάσει και από τον πάγκο του Πανιώνιου, μίλησε στη «Live Sport» για τον 28χρονο μέσο που φέρεται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για έναν απίστευτο παίκτη και αν συμφωνήσει μαζί του η Ένωση θα πρόκειται για σπουδαία κίνηση.

«Ο Ράσμους Έλμ είναι απίστευτος παίκτης. Ο καλύτερος που αγωνίζεται σήμερα στη Σουηδία. Θα είναι σπουδαίο για την ΑΕΚ εάν καταφέρει να έρθει σε συμφωνία μαζί του. Αρκεί φυσικά να έχει ξεπεράσει την στομαχική ασθένεια που τον βασανίζει και τον κράτησε πολύ καιρό εκτός γηπέδων». Για να συνεχίσει ο Γιόχανσον αναφερόμενος στην εμφάνισή του σε ματς πρωταθλήματος στις 2 Οκτωβρίου: «Η Κάλμαρ νίκησε 4-2 και ο Ράσμους ήταν φανταστικός, οδήγησε την ομάδα του κάνοντας τα πάντα στο κέντρο, ως πραγματικός ηγέτης που δεν διστάζει να θυσιαστεί για το σύνολο, αν αυτό χρειάζεται. Ένας μεγάλος κεντρικός μέσος», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X