Υμνητής του χουντικού Παττακού ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Μαζαράκης!

Υμνητής του χουντικού Παττακού ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Μαζαράκης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχει συνδέσει το όνομά του με τα πιο «μαύρα» χρόνια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Ο Στυλιανός Παττακός ήταν ο μακροβιότερος από τους πρωταίτιους του πραξικοπήματος και της επταετούς δικτατορίας στην Ελλάδα κι έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 104 ετών!

Επρόκειτο δε για τον Α’ αντιπρόεδρο της τότε Κυβέρνησης τη διετία 1971-73, έχοντας διατελέσει παράλληλα και υπουργός Εσωτερικών, ενώ μαζί με τους Γεώργιο Παπαδόπουλο και Νικόλαο Μακαρέζο συμμετείχε στην ηγετική ομάδα που πρωτοστάτησε στην εκδήλωση του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967. Ολα αυτά δε σε μία περίοδο όπου τα βασανιστήρια… έδιναν κι έπαιρναν, στα πιο σκληρά χρόνια που βίωσαν οι Έλληνες το δεύτερο μισό του περασμένου αιώνα.

Κι όμως, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τον υμνούν. Ανάμεσά τους δε και υψηλόβαθμα στελέχη του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο τέως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Μαζαράκης, που αναγκάστηκε σε παραίτηση πρόσφατα λόγω της υπόθεσης της «κάρτας υγείας» και δεν είχε πρόβλημα να αποθεώσει τον Παττακό δημόσια!

«Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ…..!!!
Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ …!!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο facebook για τον θάνατο του άλλοτε πρωτεργάτη της χούντας.

Δείτε το ποστάρισμά του:

Πηγή: Sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X