Μέτοχοι της ΑΕΚ Τραβόλτα και Λόρεν! (ΦΩΤΟ)

Μέτοχοι της ΑΕΚ Τραβόλτα και Λόρεν! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί αφόρητα από τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της. Αναλογιστείτε μόνο, πως τα προηγούμενα χρόνια παρέλασαν από την «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα ως υποψήφιοι μεγαλομέτοχοι, σεΐχηδες, οντότητες αγνώστων λοιπών στοιχείων, υποψήφιοι άγνωστοι μέσω δικηγόρου, Βιντιάδης, Ξενιάδης και άλλες φαιδρές υποθέσεις. Και η κολόνια κρατάει χρόνια. Εδώ κάποτε εμφανιζόταν ως υποψήφιοι (μικρο)μέτοχοι της ομάδας, ο Τζον Τραβόλτα και η Σοφία Λόρεν.

Αλιεύσαμε το σχετικό απόκομμα από το διαδίκτυο και μεταφερθήκαμε στο κλίμα της εποχής. Ηταν τα πρώτα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όταν η ΑΕΚ ήταν ήδη σε κατάσταση έντασης. Η Ερασιτεχνική κατείχε το 40% της ΠΑΕ, ο Μπάρλος είχε εξασθενήσει οικονομικά, οι έριδες ήταν καθημερινό φαινόμενο. Και μαζί, οι προσπάθειες εντυπωσιασμού από κάθε πλευρά. Σε αυτό το πλαίσιο, το ρεπορτάζ που είχε η Αθλητική Ηχώ, βασιζόταν σε πληροφορίες του αείμνηστου, Μιχάλη Λεφάκη.

Ο ιδιοκτήτης της περίφημης Γκρέκα Φιλμ και ακραιφνής Ενωσίτης Κρητικός, έδινε την πληροφορία: Μετά τη Σοφία Λόρεν και ο Τζον Τραβόλτα ετοιμαζόταν να έρθει στην Αθήνα για να παραλάβει τις (τιμητικές) μετοχές του και να γίνει μέλος της ΑΕΚ! Και για να πούμε την αλήθεια, χίλιες φορές ο διάσημος ηθοποιός και η Ιταλίδα σταρ, παρά οι κάθε λογής καρικατούρες που βρέθηκαν τα προηγούμενα χρόνια στις «κιτρινόμαυρες» θύρες.

14517604_10209991575880069_5874262741618234384_n

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X