Το παρασκήνιο της απόφασης του Τζώρτζογλου να ψηφίσει Ελευθεριάδη!

Ο Τζώρτζογλου κάλεσε τους μεγάλους στο ίδιο τραπέζι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπέρ της υποψηφιότητας του Δημήτρη Ελευθεριάδη τάχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, με επίσημη δήλωσή του.

Ο Βασίλης Βέργης σήμερα στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM μετέφερε το παρασκήνιο της απόφασης του κ.Τζώρτζογλου –τελικά- να ψηφίσει Ελευθεριάδη.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή του, πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου είχε έρθει σε συμφωνία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη να τον προτείνει ως πρόεδρο της ΕΠΟ. Αυτός ήταν και ο λόγος της προσπάθειας που έκανε πριν από περίπου ενάμιση μήνα για να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων ομάδων στην Κρήτη, δηλαδή, των προτείνουν ως πρόεδρο κοινής αποδοχής στις εκλογές της ομοσπονδίας.

Όμως, όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Βασίλης Βέργης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημερώθηκε για τη συμφωνία του κου.Τζώρτζογλου με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να δώσει εντολή στον Αλέξη Δέδε να μην πάει –τελικά- στη συνάντηση.

Λίγο αργότερα ήρθε και η δήλωση του Νίκου Τζώρτζογλου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Ελευθεριάδη.

πηγή sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X