Ιβάνοβιτς στο enwsi.gr: «Ήταν μόνο η αρχή...» (VIDEO)

Ιβάνοβιτς στο enwsi.gr: «Ήταν μόνο η αρχή...» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα ήταν το καλύτερο δυνατό. Η Ένωση δεν έπιασε σε κανένα σημείο υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως είχε κάτι πολύ σημαντικό. Συνέπεια στην άμυνα και ενέργεια στην επίθεση. Στοιχεία τα οποία την βοήθησαν να φτάσει στη νίκη, κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, μέσα στην Περιβόλα.

Ο Γιούρι Ζντοβτς «άνοιξε» το rotation μοιράζοντας τον χρόνο στα… 12. Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, πάντως, ήταν εκ των βασικών συντελεστών της επιτυχίας. Ο Μαυροβούνιος άσος έβγαλε πολλή ενέργεια στο διάστημα που αγωνίστηκε και έδωσε το κάτι παραπάνω που ήθελε να δει ο προπονητής του εντός παρκέ. Φυσικά, με την εμφάνισή του, ώθησε την ομάδα στο «διπλό».

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr, το οποίο ακολούθησε την προσπάθεια της Βασίλισσας στην αχαϊκή πρωτεύουσα και αναφέρθηκε στη διαφορά εικόνας της ομάδας σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του εντός παρκέ κατά το δεύτερο ημίχρονο.

Όλα ξεκίνησαν από την αναμέτρηση που είχε ολοκληρωθεί λίγη ώρα νωρίτερα. «Ξέραμε από την αρχή πως θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και γι αυτό παίξαμε και με νεύρα, αλλά και με πανικό σε κάποιες φάσεις. Ήταν αναμενόμενο, διότι ήταν το πρώτο παιχνίδι μας και προπονούμαστε όλοι μαζί μόλις λίγες μέρες. Περιμέναμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε καλές αποφάσεις στην επίθεση, στο spacing, αλλά και στην πάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο σκληρά, κυρίως στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά και στις αρχές του τέταρτου. Ελέγξαμε το παιχνίδι μέσα από την καλή μας άμυνα».

Η Ένωση εμφάνισε βελτίωση στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας αυτό που ήθελε. Μιλώντας για τα «κλειδιά» της εμφάνισης αυτής ήταν ξεκάθαρος. «Παίξαμε πιο… χαλαρά στο δεύτερο ημίχρονο, επειδή ξέρουμε τι ποιότητα έχουμε ως ομάδα και δεν την δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η καλή άμυνα, οι σωστές επιλογές στην επίθεση είναι πράγματα που μας έφεραν τη νίκη».

Μέσα σε λίγες μέρες έπαιξε και δεύτερο παιχνίδι, έπειτα από τον τραυματισμό του στο χέρι. Παρ’ όλα αυτά, παραδέχτηκε πως «δεν είμαι απολύτως έτοιμος, όμως ευελπιστώ πως τις επόμενες μέρες όλα θα είναι εντάξει και θα προπονούμαι ακόμα περισσότερο με την ομάδα τις επόμενες μέρες».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Δημήτρης Χαριτόπουλος προσπάθησε, με τον τρόπο του, να αποσπάσει την προσοχή του Μαυροβούνιου γκαρντ. Η προσπάθεια, όμως, δεν είχε αποτέλεσμα. «Πρέπει να μένω επαγγελματίας, ακόμα κι όταν ο Χαριτόπουλος κάνει όσα κάνει», είπε σχετικά με αυτό, δείχνοντας παράλληλα την ίδια σοβαρότητα με αυτή που βγάζει και εντός παρκέ «Δεν έχω μπει…. εντελώς στο κλίμα της ομάδας. Προπονούμαι μόνο μερικές μέρες με όλα τα παιδιά, έτσι προσπαθώ να αναπληρώσω το χαμένο έδαφος, βγάζοντας ενέργεια στο παρκέ», ήταν τα λόγια του.

Μάλιστα, έκλεισε την κουβέντα με μια υπόσχεση. «Αυτό που είδατε ήταν μόνο η αρχή…».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X