Βαμβακάς στο enwsi.gr: «Μέτρησε η ποιότητα και η εμπειρία μας»

Βαμβακάς στο enwsi.gr: «Μέτρησε η ποιότητα και η εμπειρία μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Σεριφάτου με 42-33 στο Αίγιο.

Μια νίκη η οποία ωστόσο μόνο εύκολα δεν ήρθε για το «κιτρινόμαυρο» τμήμα. Στα κρίσιμα σημεία ωστόσο η «Ένωση» έδειξε την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει σαν ομάδα. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ ήταν και ο Λάμπης Βαμβακάς. Ο έμπειρος πίβοτ αν και αγωνίστηκε τραυματίας λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί, έσφιξε τα δόντια κάνοντας την διαφορά για την «Ένωση».

Ο Βαμβακάς μίλησε στο enwsi.gr για τη νίκη της ΑΕΚ στο Αίγιο και την δική του εμφάνιση: «Το Σεριφάτο ήταν μαχητική ομάδα και το έδειξε. Εμείς αμυντικά δεν πήγαμε πολύ καλά με αποτέλεσμα να τους δώσουμε χώρο για να είναι μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε όμως τις λύσεις επιθετικά και πήραμε τη νίκη». Σε ερώτηση για το αν αγχώθηκαν από την εξέλιξη της αναμέτρησης ο παίκτης του «Δικεφάλου» σχολίασε: «Όχι σε καμία περίπτωση. Δεν αγχώνομαι από την εξέλιξη του αγώνα, ήταν ένα δυνατό ματς αλλά είχαμε καθαρό μυαλό για να βρούμε τις λύσεις. Εκεί που άλλαξαν οι ισορροπίες ήταν όταν δείξαμε την ποιότητα και την εμπειρία που έχουμε σαν ομάδα. Στις τελευταίες επιθέσεις ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, βρήκαμε τον ρυθμό μας και φτάσαμε σε μια ακόμη νίκη. Συνεχίζουμε, έχουμε πολύ δουλειά ακόμα μπροστά μας». Όσον αφορά το γεγονός πως αγωνίστηκε τραυματίας: «Εντάξει, δεν έχει σημασία. Ταλαιπωρούμαι από ένα διάστρεμμα, θέλει ξεκούραση αλλά όταν χρειάζεται η ομάδα είμαστε πάντα εκεί και εγώ και οι συμπαίκτες μου».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X