Original 21: "Σταθερά βήματα μέχρι την δικαίωση της Βασίλισσας"

«Βαρύ» το φύλλο αγώνα
Photo Credits: INTIME

Την Κυριακή (09/10) ξεκινά η προσπάθεια της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Basket League, κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, στο κλειστό της Περιβόλας και η Original 21 με ανακοίνωσή της απηύθυνε κάλεσμα, ώστε ο κόσμος να βρεθεί δίπλα στην Βασίλισσα στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Αύριο ξεκινάει την νέα χρονιά η Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ… Με σταθερά βήματα προόδου,σιγά σιγά μέχρι την τελική δικαίωση..Τα προβλήματα,οι τραγικές χρονιές,η έλειψη οράματος δείχνουν να ανήκουν στο-μαύρο-παρελθόν. Εμείς που φάγαμε τα γήπεδα-σχολεία της Β’ με το κουτάλι,που παραλίγο να παθαίναμε έμφραγμα σε εκείνο το μπαράζ στα Τρίκαλα,δεν γίνεται τώρα να την αφήσουμε μόνη.. Αύριο οι δικοί μας δρόμοι οδηγούν στην κιτρινόμαυρη Πάτρα.Κοντά στα εκεί αδέρφια μας που μετράνε 31 συνεχή χρόνια παρουσίας,κοντά τους για άλλη μια βραδιά ηρώων.. Κυριακή 17.00 θα είμαστε εκεί, κοντά στον Ζντοβτς,τον Ούκιτς,τον Ντίξον και τα άλλα παιδιά..κοντά Της !!

ΥΓ.Για ακόμα μια χρονιά συνεχίζουμε να στηρίζουμε και με την αγορά διαρκείας.Σε κάθε μας club και φυσικά στο Δωματιάκι υπάρχουν διαθέσιμα των 100e για όσους μένουν Αθήνα,50e για όσους μένουν στην επαρχία και 50e για ανέργους.Παράλληλα με 10e επιπλέον συνεχίζουμε να εκδίδουμε τις κάρτες φίλων για την Ερασιτεχνική.

ΥΓ.Ο δικός μας αγώνας δεν σταματάει ποτέ,ούτε αναζητά δικαιολογίες όταν πρόκειται για στήριξη στην μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη.Νιώστε,αγκαλιάστε,στηρίξτε όλοι σας..

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X