Ψάχνουν να βρουν τη ψήφο τους….

Ο γκρανκάσας θέλει τον μπράβο του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανηθικότητα και η ανεντιμότητα δεν κάνουν διακρίσεις.  Όταν αποτελεί σήμα κατατεθέν τους προς τους υποτίθεται αντιπάλους τους τότε αργά η γρήγορα θα γυρίσει και προς τους ίδιους.

Σφαγή λοιπόν γίνεται στους γκρανκάσες και τα κάτω από το τραπέζι χτυπήματα  δίνουν και παίρνουν ανάμεσα τους.

Για λύπηση είναι πλέον ο μαριονέτα αρχηγός τους Ελευθεριάδης. Μέχρι και για τις συνεντεύξεις του δεν τον ρωτάνε ή έστω δεν τον ενημερώνουν. Στήνουν μια συνέντευξη με γνωστούς και φίλους ετοιμάζουν τις ερωτήσεις ετοιμάζουν τις απαντήσεις και ο Ελευθεριάδης δεν ξέρει τίποτε

Άμ το άλλο που του έκαναν με τα Δωδεκάνησα. Έχει βουίξει ο τόπος ότι τα Δωδεκάνησα αποφάσισαν να πάνε με τον Γραμμένο. Το είχαν πει άλλωστε εδώ και μήνες οι άνθρωποι, “όταν έλθει η ώρα των εκλογών θα πάμε με αυτόν που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί”. Ζύγισαν τα πράγματα έκριναν ότι θα νικήσει ο Γραμμένος και αποφάσισαν να πάνε με το Γραμμένο. Τόσο απλά.

Αντί λοιπόν οι παυσανουφαντήδες να προστατέψουν τον Ελευθεριάδη έκαναν το αντίθετο   Τον έστειλαν στην τελειωμένη Ρόδο για να τους …μεταπείσει. Χαχαχαχαχαχα. Γελάνε και οι πεταλούδες στην περίφημη κοιλάδα στη Ρόδο. Πήγε ο αξιολύπητος Δημήτρης στο σμαραγδένιο νησί, μίλησε στο συμβούλιο της ένωσης, αυτοί τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του και προχώρησαν σε ψηφοφορία.  Αποτέλεσμα; 10-1 υπέρ Γραμμένου ήταν η απόφαση. Τον έγραψαν κανονικά τον Ελευθεριάδη  μπροστά στη μούρη του (για να μην πούμε τίποτε άλλο)

Πρόβλεψη για την γενική συνέλευση της επόμενης Παρασκευής. Οι γκρανκάσες θα πουν ότι δεν τους ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής το οποίο αποτελεί καταμέτρηση δυνάμεων. Θα πουν ότι έχουν κρυφά χαρτιά για την συνέλευση. Τώρα το πως γίνεται να λες ότι έχεις την πλειοψηφία αλλά αποφασίζεις να γίνεις μειοψηφία και κρύβεις τους φανερούς υποτιθέμενους δικούς σου ε, αυτό μόνο η γκρανκάσεια φιλοσοφία μπορεί να το ερμηνεύσει.

Ο Γκρανκάσας

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X