Aρθροσκόπηση στην Αγγλία ο Λέσκοτ!

Aρθροσκόπηση στην Αγγλία ο Λέσκοτ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζολέον Λέσκοτ έκανε μαγνητική σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο και από εκεί φάνηκε ότι έχει κοπεί ένα κομματάκι στον χόνδρο, μετά την ζημιά που έπαθε στην πατρίδα του στο διήμερο ρεπό.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι να πάει στην Αγγλία για να κάνει αρθροσκόπηση ο Βρετανός στόπερ και να λυθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το πρόβλημα. Μάλιστα, ο Λέσκοτ θα πάει σε ειδικό γιατρό που γνωρίζει για να γίνει η αρθροσκόπηση, κάτι που ζήτησε ο ίδιος από την ΠΑΕ.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Λέσκοτ:

“Μετά τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίον υποβλήθηκε ο Τζόλεον Λέσκοτ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί οστεοχόνδρινο κάταγμα γόνατος και ότι πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση”.

Αναφορικά με το διάστημα της απουσίας του δεν μπορεί να γίνει άμεσα εκτίμηση, αφού αυτό θα καθοριστεί μετά την αρθροσκόπηση και μετά από επικοινωνία του ειδικού γιατρού που θα την κάνει με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ.

Το σημαντικό είναι πόσο «καθαρό» θα είναι το γόνατο του έμπειρου αμυντικού μετά την αρθροσκόπηση, αν και στην ΑΕΚ δεν μπορούν να τον υπολογίζουν για τα επόμενα παιχνίδια.

O Λέσκοτ, τέλος, αύριο αναμένεται να αναχωρήσει για την Βρετανία, για να μπει άμεσα στο χειρουργείο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X