Κορδέρο: «Νίκη απόψε και μετά… Ψυχίατρο από τους οπαδούς μας»

Κορδέρο: "Περίμενα καιρό την ευκαιρία μου"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το 2012 μέχρι το 2016 ήταν στην ΑΕΚ. Στα άσχημα του υποβιβασμού και στα… καλά της κατάκτησης του Κυπέλλου. Ο Μιγκέλ Κορδέρο πλέον βρίσκεται στην Ταραγόνα, αλλά από εκεί παρακολουθεί την αγαπημένη του ΑΕΚ. Η «Live Sport» τον εντόπισε και ο Ισπανός μέσος ανέλυσε τα δεδομένα του αποψινού ντέρμπι.

«Η ΑΕΚ είναι πάντα στο μυαλό μου. Κάθε Σαββατοκύριακο κοιτάζω να δω τι αποτέλεσμα έχει στα παιχνίδια της. Είμαι χαρούμενος από το δυνατό ξεκίνημα και ότι παραμένει αήττητη. Είναι ακόμη πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα, αλλά είναι καλό να βλέπεις την ΑΕΚ στην κορυφή. Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι δεν είναι στα… καλύτερα του, ειδικά μετά τις ήττες με Λάρισα και ΑΠΟΕΛ. Αυτό βεβαίως τους κάνει να πρέπει να κερδίσουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πιστεύω όπως και στα περισσότερα ντέρμπι, ότι όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και ποια ομάδα θέλει το ματς περισσότερο. Ξέρω ότι στην ΑΕΚ είναι… πεινασμένοι για να κερδίσουν και ότι έχουν πάθος που πρέπει να εκμεταλλευτούν στο γήπεδο, αλλά την ίδια ώρα θέλει ηρεμία και υπομονή. Η ΑΕΚ πρέπει να παίξει το παιχνίδι της, να παίξει για να κερδίσει» είπε ο Κορδέρο, ενώ θέλοντας να στείλει το… μήνυμα του για νίκη από την Ισπανία συμβούλεψε τους πρώην συμπαίκτες του. «Την ημέρα του αγώνα θα στείλω μηνύματα στα παιδιά στην ΑΕΚ, να ευχηθώ καλή επιτυχία. Η συμβουλή μου είναι απλή, να πιστέψουν στους εαυτούς τους, να είναι έξυπνοι στο γήπεδο και να παίξουν για να κερδίσουν. Για τους οπαδούς της ΑΕΚ θέλω να πω ότι είναι ακόμη ένα ματς για την ομάδα στο πρωτάθλημα, όσο σημαντικό και αν είναι για αυτούς. Ολοι προσπαθούν πάντα για τη νίκη, αλλά πάντα δεν πάνε όπως τα θες εσύ. Να υποστηρίξουν την ομάδα τους σε κάθε αποτέλεσμα, να την στηρίζουν, γιατί αυτοί κάνουν την ΑΕΚ δυνατή. Ελπίζω να κερδίσει τον Ολυμπιακό και να πάνε μετά οι οπαδοί στο ξενοδοχείο να τραγουδήσουν το αγαπημένο μου τραγούδι με το ‘’Ψυχίατρο’’».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X