Η αληθινή «Βασίλισσα» ήταν η ΑΕΚ (VIDEO)

Η αληθινή «Βασίλισσα» ήταν η ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ό,τι και να πούμε για εκείνο το παιχνίδι θα είναι λίγο. Το ημερολόγιο έγραφε 2 Οκτωβρίου 2002 και η ΑΕΚ φιλοξενούσε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μία Ρεάλ που διέθετε στις τάξεις της παίκτες όπως οι Ρομπέρτο Κάρλος, Ζιντάν, Ραούλ, Φίγκο, Μακελελέ, Μοριέντες, Μακ Μάναμαν, Γκούτι και Σαλγκάδο.

Η ΑΕΚ όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τη «Βασίλισσα», αλλά θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Όλα ξεκίνησαν στο 6’ όταν ο Τσιάρτας με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κασίγιας ανοίγοντας το σκορ. Η απάντηση των Ισπανών ήταν σχεδόν άμεσε με τον Ζιντάν στο 15’ να φέρνει το ματς στα ίσια.

Στο 25’ ο Μαλαδένης με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον «Δικέφαλο» και τρία λεπτά αργότερα ο Νικολαΐδης, πάλι με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Λίγο πριν το ημίχρονο όμως, ο Ζιντάν μείωσε σε 3-2 για να διαμορφώσει το τελικό 3-3 ο Γκούτι στο 60’, ενώ νωρίτερα ο Νικολαΐδης είχε χάσει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 4-2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X