"Λύγισε" στο τέλος η ΑΕΚ

Εικόνες από το ΑΕΚ -ΔΙΚΕΑΣ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα χάντμπολ της.

Η «Ένωση» ηττήθηκε με 25-22 από τον ΔΙΚΕΑ στο κλειστό του Καματερού, πραγματοποιώντας κατά διαστήματα πολύ καλή εμφάνιση. Οι «κιτρινόμαυροι» πάλεψαν μέχρι το τέλος απέναντι σε μια ομάδα που φιγουράρει ως φαβορί φέτος για την κατάκτηση του τίτλου. Παρόλα αυτά η ομάδα του Κώστα Τούτση ήταν συνεχώς μέσα στο παιχνίδι. Δεν παράτησε την προσπάθεια ούτε όταν ο αντίπαλος βρέθηκε να προηγείται με πέντε γκολ. Με την συμπαράσταση του κόσμου που έδωσε βροντερό παρών στο Καματερό οι «κιτρινόμαυροι» πήγαν στα αποδυτήρια με ένα γκολ πίσω ενώ στην επανάληψη το παιχνίδι εξελίχτηκε σε ματς για γερά νεύρα. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι και το τελευταίο πεντάλεπτο όπου ο ΔΙΚΕΑΣ εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία και τις λύσεις που έχει στο ρόστερ του «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι ωστόσο στη συνέχεια χρειάστηκε αρκετά λεπτά για να βρει τα πατήματα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΔΙΚΕΑΣ κατέβηκε διαβασμένος στο παιχνίδι και προσπάθησε να «κλειδώσει» τα ατού της ΑΕΚ.  Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν πάντως να εκμεταλλευτούν την αστοχία της «Ένωσης» στην επίθεση με αποτέλεσμα να φτάσουν την διαφορά στο +5 (5-10). Η ομάδα του Κώστα Τούτση δεν τα παράτησε. Αναδιοργάνωσε το παιχνίδι της και βρήκε τρόπους να φτάσει στα δίχτα μειώνοντας με τον Χόγκας σε 10-11 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η «Ένωση» μπήκε με ανεβασμένη ψυχολογία στο δεύτερο ημίχρονο με τον Γεωργιάδη και τον Χόγκας να παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες. Το παιχνίδι εξελίχτηκε σε ντέρμπι για γερά νεύρα με τον ΔΙΚΕΑ να έχει το προβάδισμα και την ΑΕΚ να μειώνει ή να ισοφαρίζει. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας κατάφερε να πάρει διαφορά μέχρι δύο τέρματα με την «Ένωση» να έχει άμεση απάντηση. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι και το 18-19. Σε εκείνο το σημείο οι «φιλοξενούμενοι» κατάφεραν να εκμεταλλευτούν δύο άκαρπες επιθέσεις της ΑΕΚ και να πάρουν προβάδισμα με 19-23 τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο Νικολαϊδης που δέχτηκε σκληρό πρέσινγκ και χθες κράτησε την ομάδα «ζωντανή» μειώνοντας σε 21-23. Παρά την προσπάθεια της «Ένωσης» να αλλάξει την εικόνα τα δύο λεπτά που απέμεναν δεν ήταν αρκετά με τον ΔΙΚΕΑ να παίρνει τελικά τη νίκη με 25-22.

Tα πεντάλεπτα: 1-2, 2-4, 3-5, 4-8, 7-9, 10-11 (ημχ.), 11-13, 14-15, 15-16, 18-19, 19-21, 22-25
ΑΕΚ (Κώστας Τούτσης): Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 6, Γεωργιάδης 3, Μακρυγιάννης, Νικολαϊδης 3, Συγγάρης, Καραστέργιος 1, Χατσίκας 3, Αντωνιάδης, Σταύρου, Βαμβακάς 1, Άντρεγιτς 3, Χόγκας 2, Τσιβρανίδης, Μπαλάσκας, Αλικάκος.
ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Τσακνής 1, Καραμπουρνιώτης, Λαδάκης, Αργυράκης, Γκέρτσος 1, Μελετάκος, Παπαδάκης, Κανδύλας 2, Αλβανός 9, Παπαδιονυσίου 2, Παπακυπριανού 4, Τσιλιμπάρης, Ξαγοράρης, Λιόλιος, Χάλαρης 1, Κεδέρης 5
Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής, δίλεπτα: 1-3, πέναλτι: 1/1-2/3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X