Οταν η ΑΕΚ έπαιρνε πρόκριση σε ομίλους επί του ΑΠΟΕΛ (VIDEO)

Οταν η ΑΕΚ έπαιρνε πρόκριση σε ομίλους επί του ΑΠΟΕΛ (VIDEO)

Ο περίπατος της ΑΕΚ με το ΑΠΟΕΛ που έγινε… θρίλερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το επίπεδο των κυπριακών ομάδων έχει ανέβει κατακόρυφα την τελευταία 20ετία. Οι εποχές που οι ελληνικές ομάδες περνούσαν αέρα από τη μεγαλόνησο, έχουν παρέλθει. Το κατάλαβε με οδυνηρό τρόπο πριν από λίγα χρόνια ο Ολυμπιακός, που γνώρισε ήττα μέσα στο γήπεδο του από τον ΑΠΟΕΛ, έστω και εάν χθες προκρίθηκε επί της Ομόνοιας.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα δύσκολη και σκληρή, που είχε δυσκολέψει έντονα και την ΑΕΚ στις διπλές αναμετρήσεις για το κύπελλο πρωταθλητριών το 1992. Το ματς που έγινε μια μέρα σαν σήμερα στη Λευκωσία, αποτελούσε ρεβάνς του 1-1 της Νέας Φιλαδέλφειας, όταν είχαν συμβεί ντροπιαστικές στιγμές εμφύλιας διαμάχης.

Το παιχνίδι είχε μπει σε κόκκινες γραμμές και λόγω της παρουσίας του Γκμοχ στον πάγκο των Κυπρίων. «Μανούλα» στα παιχνίδια μυαλού ο Πολωνός, είχε δυναμιτίσει το κλίμα και είχε δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό, θέλοντας να εκμεταλλευθεί το ρευστό αποτέλεσμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Και πράγματι, ο ΑΠΟΕΛ είχε μπει δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πετύχει γκολ, με αιχμή του δόρατος τον – μετέπειτα παίκτη του Ολυμπιακού – Σίνισα Γκόγκιτς.

Η ΑΕΚ όμως, είχε μεγάλη ομάδα. Κατάφερε γρήγορα να ισορροπήσει το ματς και να προηγηθεί με «φωτοβολίδα» του Ρέφικ Σαμπανάντζοβιτς έξω από την περιοχή. Όταν μάλιστα στο δεύτερο μέρος ο Αλεξανδρής διπλασίασε τα γκολ της Ενωσης, όλα έδειχναν να τελειώσουν. Οι Κύπριοι αντέδρασαν, μείωσαν με τον Γκόγκιτς και ισοφάρισαν με τον Φασουλιώτη, αλλά η ΑΕΚ αφυπνίστηκε και κράτησε την πολύτιμη ισοπαλία και την πρόκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X