Ο ύμνος του Champions League ακούγεται στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

Ο ύμνος του Champions League ακούγεται στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Αύγουστο του 1994 η ΑΕΚ αποκλείοντας τους Ρέιντζερς γινόταν η πρώτη ελληνική ομάδα που συμμετείχε στους ομίλους του Champions League. Μία ημέρα σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια ο ύμνος της διοργάνωσης ακουγόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την αναμέτρηση της Ένωσης με τον Άγιαξ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής.

Το έργο του «Δικέφαλου» ήταν αρκετά δύσκολο, με τους Ολλανδούς του Φαν Γκάαλ να διαθέτουν στις τάξεις τους παίκτες όπως οι Φαν ντερ Σαρ, Μπλιντ, Ράιζενγκερ, Ζέερντορφ, Φίνιντι, Λιτμάνεν, Όφερμαρς, Κλούιφερτ, Ντάβιντς και τα αδέρφια Ντε Μπουρ.

Η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί στο 31’ με τον Σαβέβσκι, ωστόσο στη συνέχεια λύγισε στην ανωτερότητα του μετέπειτα πρωταθλητή Ευρώπης. Ο Αίαντας έφερε το ματς στα ίσια με τον Λιτμάνεν σχεδόν αμέσως (33’), για να δώσει τους βαθμούς της νίκης στους Ολλανδούς ο Κλούιφερτ στο 65’.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X