Επική ανατροπή-πρόκριση της ΑΕΚ (VIDEO)

Η μαγική ανατροπή με τους Γερμανούς (VIDEO)

Μία από τις πιο μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαραγμένο βαθιά στη μνήμη όλων θα μείνει η επική ανατροπή που σημείωσε η ΑΕΚ κόντρα στη Ντιναμό Δρέσδης στις 27 Σεπτεμβρίου του 1989.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες για  τον α΄ γύρο του Πρωταθλητριών με την ΑΕΚ να γνωρίζει την ήττα στο πρώτο ματς της Γερμανίας με 1-0. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν στη ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γκίτσοβ.

Κάπου εκεί άρχισε η τεράστια ανατροπή. Στο 27’ ο Στέλιος Μανωλάς με εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια με τον Οκόνσκι στο 37’ να κάνει το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 33’ ο Σαββίδης με «κεραυνό» από τα 35 μέτρα έδωσε σκορ πρόκρισης στην ΑΕΚ κάνοντας το 3-1.

Στην επανάληψη η Ένωση συνέχισε στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό με τον Σαββίδη στο 60’ να κάνει το 4-1. Στο 63΄ η Ντιναμό ξαναμπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης με το τέρμα του Λίμπερομ με τον Σαβέβσκι στο 82’ να κάνει το 5-2. Το τελικό 5-3 διαμόρφωσε στο 85’ ο Μίνκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X