«Κάρτα για θέατρο στον Λάζαρο, έχω άποψη για το έμμεσο»

«Κάρτα για θέατρο στον Λάζαρο, έχω άποψη για το έμμεσο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υποστήριξε πως ο βαθμός του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ ήταν πολύ σημαντικός για την ψυχολογία της ομάδας, μίλησε για τα διοικητικά, ενώ σχολίασε και την διαιτησία του Μπλάνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Ψάξαμε να βρούμε την αντεπίθεση. Δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να κάνει ευκαιρίες. Είχαμε πρόβλημα στο να κρατήσουμε τη μπάλα για να βγούμε και εμείς στην επίθεση. Ηταν λίγες οι φορές που το κάναμε αυτό. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί, όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι βαθμός ψυχολογίας. Εμείς έχουμε δύσκολο έργο. Πρέπει να δίνουμε όλο μας το «είναι». Εχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο. Θέλουμε τον κόσμο μας. Είναι κομβικό το παιχνίδι και θέλουμε να κερδίσουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και τις εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Για τις διαμαρτυρίες στο τέλος του αγώνα: «Υπήρχε ένταση. Επρεπε να πάρει κάρτα ο Χριστοδουλόπουλος για «θέατρο». Εμείς παίρναμε πολύ πιο εύκολα κάρτες. Αντέδρασα υπερβολικά, δεν αντιδρώ έτσι. Ο διαιτητής είχε άγχος, ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Για το έμμεσο έχω ξεκάθαρη εικόνα, αλλά δε θέλω να μιλήσω για τις αποφάσεις».

Για την βαθμολογική συγκομιδή: «Το πρόγραμμα παίζει ρόλο. Αλλιώς είχαμε τα πράγματα στο μυαλό μας, αλλιώς ήρθαν. Παίξαμε με Λάρισα, Ολυμπιακό, ΑΕΚ. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη συγκομιδή μας. Στη Λάρισα δεν αξίζαμε κάτι και πήραμε τον βαθμό, με Ολυμπιακό αξίζαμε και δεν πήραμε κάτι. Για εμάς ξαναλέω είναι κομβικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο το Σάββατο».

Για τα διοικητικά προβλήματα: «Είναι δύσκολο κομμάτι. Ακούμε πολλά. Πιστεύω τα πράγματα τώρα είναι λίγο πιο ήρεμα και στο οικονομικό κομμάτι και διοικητικά. Οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται. Καλό θα είναι ότι είναι να γίνει να γίνει για να έχουμε κάτι ξεκάθαρο διοικητικά. Εγώ προσπαθώ να μην περνάει τίποτα στην ομάδα από όλα όσα ακούγονται. Έπαιξε ρόλο για το αποτέλεσμα πως κάνουμε προπόνηση ε ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο. Ελπίζω να μείνουμε εκεί για να κάνουμε προπόνηση αξιοπρεπώς».

Για την παρουσία του Παπαθανασάκη στην κερκίδα: «Δεν τον είδα τον κ. Παπαθανασάκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X