Μαυροειδής: «Μέσα στο γήπεδο θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε» (VIDEO)

Μαχητικός ο Μαυροειδής
Photo Credits: INTIME

Στο enwsi.gr μίλησε αποκλειστικά ο Δημήτρης Μαυροειδής, στο περιθώρια της εκδήλωσης για την ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ. Ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν τονίζοντας πως η ομάδα διαθέτει πιο γεμάτο ρόστερ και αν υπάρχει υγεία η «Βασίλισσα» μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα. Επίσης, υποσχέθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα.

Νέα χρονιά για την ΑΕΚ, τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα: «Άλλη μία χρονιά με ενθουσιασμό και αρκετά όνειρα. Η ομάδα, όσον αφορά το υλικό, είναι ακόμα πιο γεμάτη σε σχέση με πέρυσι, υπάρχει αρκετό βάθος. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να δουλέψουμε, να αποκτήσουμε ομοιογένεια και το μέταλλο της ομάδας θα μας βοηθήσει να πάμε ψηλά. Είμαστε σε καλό σημείο με βάση την προετοιμασία που έχουμε κάνει. Αν συνεχίσουμε έτσι και δεν υπάρχουν τραυματισμοί, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η υγεία, νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε μία ομάδα που μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Ο κόσμος θέλει έναν τίτλο, θέλει να σπάσει τη δυάδα, η ΑΕΚ έχει τις δυνατότητες να το κάνει αυτό; «Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Γιατί παίζουμε με δύο ομάδες που τα τελευταία 20 χρόνια κυριαρχούν και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Εμείς θα τα δώσουμε όλα, νομίζω υπάρχει το υλικό και μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Δεν θέλουμε να δίνουμε μεγάλες υποσχέσεις. Μέσα στο γήπεδο θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας σέντερ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X