Χόγκας στο enwsi.gr: "Περήφανος για την ομάδα μου"

Χόγκας στο enwsi.gr: "Περήφανος για την ομάδα μου"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάλικ Χόγκας ήταν πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Διομήδη. Πέτυχε εφτά τέρματα και κυρίως έδειξε πως είναι ένας παίκτης πάνω στον οποίον μπορεί να στηριχτεί η ομάδα.

Ο Γάλλος που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Χριστόφορου Μπακαούκα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας τους ανθρώπους της ΑΕΚ να τρίβουν τα χέρια τους για την επιλογή του παίκτη. Ο Χόγκας μίλησε στο enwsi.gr για τη νικηφόρα πρεμιέρα της ΑΕΚ στο Άργος αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα μου και τη νίκη που πήραμε» ανέφερε αρχικά ενώ σε ερώτηση για το αν πίστευε στο θετικό αποτέλεσμα σχολίασε: «Είμαι πάντα αισιόδοξος και θετικός. Άκουσα ότι ο Διομήδης είναι καλή ομάδα και είναι δύσκολο να κερδίσουμε εκεί. Η μόνη απάντηση είναι μέσα στο γήπεδο και εκεί πρέπει να δίνουμε το 100% για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Όσο για την σημασία που έχει για την ομάδα αυτή η νίκη τόνισε: «Αυτή η νίκη μας βοηθάει να αισθανθούμε καλύτερα. Να έχουμε ακόμα καλύτερο κλίμα μεταξύ μας και να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας. Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι και τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον Δικέα. Θα χαρούμε σήμερα και από αύριο θα ξεκινήσουμε δουλειά για τον αγώνα που ακολουθεί. Πήραμε απλά μια νίκη δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X