ΑΕΚ: Το πρώτο του Ντανιέλου (VIDEO)

ΑΕΚ: Το πρώτο του Ντανιέλου (VIDEO)

Πρώτο γκολ του Ντανιέλ Μπατίστα για την ΑΕΚ, και μάλιστα σε βάρος της παλιάς του ομάδας, σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

67 γκολ για το πρωτάθλημα. 15 για το κύπελλο και επτά για την Ευρώπη. Τα περισσότερα από αυτά εντυπωσιακά και πολύτιμα. Αυτός ήταν ο απολογισμός των γκολ του Ντανιέλ Μπατίστα με τη φανέλα της ΑΕΚ. Σε επτά χρόνια, σε δύο διαφορετικές θητείες, ο…Γκούλιτ των φτωχών, ο Ντανιέλος της Ενωσης έκανε θραύση. Και όλα ξεκίνησαν μια μέρα σαν σήμερα του 1989, όταν ο νεομεταγραφέντας τότε Μπατίστα άνοιξε λογαριασμό με τα «κιτρινόμαυρα».

Κατά σύμπτωση, το πρώτο γκολ του Μπατίστα επιτεύχθηκε με αντίπαλο τον Εθνικό, την ομάδα δηλαδή από την οποία τον απέκτησε η ΑΕΚ το καλοκαίρι του ’89. Ο Ντανιέλος δεν είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (η Ενωση είχε μείνει στο 1-1), αλλά ο Μπάγεβιτς τον έριξε στο γήπεδο στο ημίχρονο του ματς με τους Πειραιώτες την 2η αγωνιστική. Η ΑΕΚ είχε χάσει τα άχαστα και μολονότι είχε πάρει προβάδισμα με τον Πατίκα, το ματς ήταν ανοιχτό.

Ο Μπατίστα αρχικά κέρδισε πέναλτι που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ο Σαβέβσκι και λίγο μετά, έπειτα από εκτέλεση έμμεσου, την έστειλε καρφωμένη στα δίχτυα του Καραγιώργου. Το πρώτο από τα 15 γκολ εκείνης της σεζόν, που τον καθιέρωσαν στη συνείδηση των Ενωσιτών. Και καθοριστικό, δεδομένου πως ο Εθνικός μείωσε στο φινάλε με γκολάρα του Χοϊνάτσκι και λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X