Ο «Βάσκος« πήρε τ' όπλο του...

Ο «Βάσκος« πήρε τ' όπλο του...
Photo Credits: INTIME

Είναι… μετρ στο να παίρνει παιχνίδια τα οποία είναι σημαντικά. Είναι μετρ στο να δίνει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του, όταν αυτή θα προσπαθήσει να ξεκολλήσει από μια κατάσταση. Αυτό ακριβώς έκανε στο φιλικό με την Μπάνβιτ ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος ηγήθηκε της προσπάθειας της ΑΕΚ στη νίκη με 92-88, η οποία έφερε την Βασίλισσα στην πρώτη θέση του ομίλου της.

Ο «Βάσκος» ήξερε πότε -και με ποιον τρόπο- να… χτυπήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το καλό ξεκίνημα της Ένωσης στην αναμέτρηση οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, σε αυτόν, ενώ όταν το σύνολο άρχισε να αποκτά ρυθμό και να δημιουργεί διαφορά, εκείνος ήταν ο παίκτης που πήρε την ΑΕΚ από το χέρι και την οδήγησε εκ του ασφαλούς. Και για ένα ακόμα παιχνίδι απέδειξε πόσο πολύτιμος είναι και πόσο σπουδαία και σημαντική είναι η παρουσία του εντός παρκέ!

Και μέσα σ’ όλα -προς πείσμα και των επικριτών του, φυσικά- ο «Βάσκος» πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και στο αμυντικό κομμάτι, βγάζοντας τρομερή ενέργεια από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η παρουσία του ήταν κομβική σε όλα τα επίπεδα και άπαντες -με πρώτο τον Γιούρι Ζντοβτς- περιμένουν ανάλογη πορεία και στον αγώνα… τίτλου κόντρα στην Ουσάκ!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X