Μάνατζερ Γιόχανσον: «Αμεσα ραντεβού με τον Μαϊστόροβιτς»

Μάνατζερ Γιόχανσον: «Αμεσα ραντεβού με τον Μαϊστόροβιτς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάτρικ Μορκ, μάνατζερ του Γιάκομπ Γιόχανσον, μίλησε στην «Live Sport» για τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς τον οποίο γνωρίζει ως παίκτη παλαιότερα και ως μάνατζερ. Μάλιστα, έχουν συνεργαστεί και σε μεταγραφή και θα έχουν σύντομα επαφές με την ΑΕΚ για το συμβόλαιο του Γιόχανσον που λήγει το 2018.

«Ο Ντάνιελ είναι πολύ καλός χαρακτήρας και για πολλά χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου. Πιστεύει πολύ στον εαυτό του και στις δυνατότητες του. Τον γνωρίζω πολύ καλά, από τότε που ήταν 19. Το είχα δει πρώτη φορά να παίζει στην Μπρομαποϊκάρνα και είχα προσπαθήσει να του κάνω μεταγραφή στην Σκοτία. Μέχρι στιγμής στο διάστημα που δούλεψε ως ατζέντης έκανε πολύ καλή δουλειά. Δουλεύει σκληρά και είχε πολλά μεγάλα ταλέντα. Έχει ασχοληθεί με αρκετές αγορές. Νομίζω ότι αυτή η δουλειά στην ΑΕΚ και ο νέος ρόλος του ταιριάζει. Είναι έτοιμος να ανταποκριθεί» είπε ο Μορκ.

Για το θέμα του Γιόχανσον ο Σουηδός μάνατζερ έδειξε πολύ θετικός και αισιόδοξος για τις επαφές του με τον Μαϊστόροβιτς για την επέκταση του μιλώντας για ραντεβού το προσεχές διάστημα. «Σύντομα θα συζητήσουμε για τον Γιόχανσον. Πρέπει να αποφασίσουμε πως θα οργανώσουμε το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ηδη του είπα συγχαρητήρια για τη νέα δουλειά που έχει στην ΑΕΚ και θα μιλήσουμε και για το θέμα του Γιάκομπ. Πάντως τώρα δεν υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού. Μέχρι στιγμής και ειδικά το καλοκαίρι υπήρχαν ομάδες που ήθελαν να αγοράσουν τον Γιόχανσον. Η ΑΕΚ όμως μας το ξεκαθάρισε, ότι δεν τον πουλάει. Και έτσι δεν προχώρησε κάποια πρόταση».

«Μαζί κάναμε την μεγάλη μεταγραφή του Φράνσον»

Ο Πάτρικ Μορκ τον Γενάρη του 2016 έκανε ένα από τα σημαντικότερα deal στην Σουηδία. Ο 22χρονος Σουηδός Αλεξάντερ Φράνσον από την Νόρκεπινγκ έναντι περίπου 1 εκατ.ευρώ (μαζί με τα χρήματα των μάνατζερ) πήγε στη Βασιλεία. Καθοριστικό ρόλο στην μεταγραφή έπαιξε και ο Μαϊστόροβιτς λόγω των επαφών του με τον Μορκ και των… κονέ του στην ελβετική ομάδα από το διάστημα που ήταν παίκτης εκεί (2006-2008). «Μαζί του έκανα μια μεγάλη μεταγραφή. Τον Αλεξάντερ Φράνσον, από την Νόρκεμπινγκ στην Βασιλεία, στην Ελβετία. Είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε πολύ καλή συνεργασία και υπάρχει αλληλοσεβασμός ανάμεσα μας» ανέφερε ο Μορκ στην «Live Sport».

«Ελπίζω να φέρω και νέους… Γιόχανσον στην ΑΕΚ»

Ο Πάτρικ Μορκ στο πελατολόγιο του έχει πλειάδα ποδοσφαιριστών για όλες τις θέσεις και… όλα τα γούστα. Οπότε είναι αναμενόμενο ότι ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς θα ρίξει αρκετές ματιές στην λίστα του Σουηδού μάνατζερ ενόψει της μεταγραφικές περιόδου του Ιανουαρίου και αυτής που ακολουθεί μετά το καλοκαίρι του 2017. Και ο ίδιος ο Μορκ εύχεται μια νέα συνεργασία με την ΑΕΚ και μεταγραφή με τον Μαϊστόροβιτς τεχνικό διευθυντή στην Ενωση τονίζοντας «Ελπίζω και εύχομαι πάντως εκτός του Γιόχανσον, να φέρω στην ΑΕΚ και να συμφωνήσω με τον Ντάνιελ για ένα νέο Γιόχανσον!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X