Έκλεισε ο φάκελος της άδειας!

Με το βλέμμα (και) στην αρχιτεκτονική επιτροπή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ είχαν φροντίσει μέσω των ραντεβού που προηγήθηκαν με ΥΠΕΝ και Περιφέρεια, να «τρέξουν» τις διαδικασίες που απαιτούνταν και επιτέλους, το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς» να φτάσει σε διαδικασία υλοποίησης. Το πιο σημαντικό ζήτημα που είχε να «δουλέψει» η ΑΕΚ, δεν ήταν άλλο από την υψομετρική Μελέτη. Η οποία απουσίαζε από τον φάκελο της άδειας που κρινόταν ως ελλιπής από την Δ.Ο.Κ.Κ..

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, αυτό το ζήτημα εδώ και μερικά 24ωρα ξεπεράστηκε, με τον φάκελο της ΑΕΚ να κλείνει και να… οδηγείται προς εξέταση, για να έρθει πλέον η άδεια! Οι πληροφορίες  αναφέρουν πως η Μελέτη εντάχθηκε στον φάκελο, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Με τις επαφές της «Ένωσης» με το Υπουργείο να βοηθούν, ώστε να γίνει αυτό το βήμα και να βρεθεί ο τρόπος, που ο φάκελος της ΑΕΚ θα συμπληρωθεί.

Όπως και έγινε, με την «Ένωση» πλέον να περιμένει το «πράσινο φως» από την Δ.Ο.Κ.Κ., για να λάβει την τελική έγκριση! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που απορρέουν από το Υπουργείο, η διαδικασία εξέτασης του φακέλου της ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει. Και δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί, με τον Οκτώβριο να είναι πιθανότατα ο μήνας στον οποίο η «Ένωση» θα πάρει επιτέλους στα χέρια της το πολυπόθητο έγγραφο.

Μόλις συμβεί αυτό και ο φάκελος της ΑΕΚ για το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς» εγκριθεί, η «Ένωση» θα τον καταθέσει… αυτόματα στην Αρχιτεκτονική Επιτροπή, προκειμένου να λάβει από εκεί την Αρχιτεκτονική Μελέτη. Έγγραφο που είναι απαραίτητο για να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μιας και επί της ουσίας θα εγκριθεί το όλο πρότζεκτ, στο σύνολό του. Με αυτή την διαδικασία να ακολουθεί της άδειας, που όπως προαναφέραμε, μετά και τις τελευταίες, πολύ σημαντικές εξελίξεις, είναι πλέον πολύ κοντά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X