Συγγάρης στο enwsi.gr: «Θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος»

Συγγάρης στο enwsi.gr: «Θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Θανάσης Συγγάρης μίλησε στο enwsi.gr για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Διομήδη

Ο Θανάσης Συγγάρης επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στην ΑΕΚ και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας χάντμπολ. Ο 25χρονος τερματοφύλακας έχοντας πανηγυρίσει τέσσερις τίτλους με την «Ένωση» ξέρει πως η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη για να πρωταγωνιστεί. Αν και φέτος η ΑΕΚ κάνει μια νέα αρχή ο Συγγάρης με δηλώσεις του στο enwsi.gr εμφανίστηκε αισιόδοξος πως και φέτος το «κιτρινόμαυρο» τμήμα θα κάνει την διαφορά. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας αλλά και το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί το προσεχές Σάββατο με τον Διομήδη στο Άργος.

Τόνισε πως παρά τις αλλαγές στο ρόστερ η ΑΕΚ διαθέτει καλό υλικό και θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα. «Η προετοιμασία μας εξελίχθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η ομάδα με τον καιρό αρχίζει να δένει και σίγουρα μέσα από τη δουλειά μας θέλουμε να φανούμε ακόμα καλύτεροι και ανταγωνιστικοί» σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Θα θέλαμε να δουλέψουμε λίγο περισσότερο εντός γηπέδου αλλά λόγω κάποιων κενών ημερών που δεν είχαμε γήπεδο μείναμε λίγο πίσω… Η δυναμικότητα της ομάδας είναι αρκετά υψηλή και μέσα από τα φιλικά δείξαμε ότι θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος κόντρα σε όλες τις ομάδες».

Σε ότι αφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Διομήδη ο Συγγάρης σχολίασε πως η ομάδα θα παλέψει για τη νίκη για να μπει ιδανικά στο πρωτάθλημα ενώ στάθηκε και στην ψυχολογική σημασία που θα έχει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στο Άργος : «Σίγουρα κάθε αρχή και δύσκολη λένε… Το Άργος όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την πορεία του έχει δείξει ότι είναι μια ομάδα που πάντα κάνει πρωταθλητισμό  και ειδικά μέσα στην έδρα του είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος αντίπαλος.. Εμείς από τη μεριά μας έχουμε ακόμα μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα διεκδικώντας αυτό που μας αναλογεί.. Το σίγουρο είναι ότι θα επιδιώξουμε τη νίκη  ούτως ώστε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα τόσο βαθμολογικά όσο και για την ψυχολογία μας για τη συνέχεια… Η ΆΕΚ έχει συνηθίσει όλα τα χρόνια να βρίσκεται σε τροχιά πρωταθλητισμο και θέλουμε ως νέα ομάδα να το διατηρήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X