Ο Χριστοδουλόπουλος… λύνει τα χέρια του Τιμούρ

Καμία σχέση με τον Λάζαρο του Παναθηναϊκού!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα το πρωί, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, που ήταν άλλωστε σε χαλαρούς ρυθμούς. Αύριο ο Έλληνας άσος θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο στροφές και πλέον θα ετοιμάζεται σιγά-σιγά, για το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την φανέλα της ΑΕΚ.

Η επιστροφή του Χριστοδουλόπουλου αναμφίβολα δυναμώνει ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ, με τον Λάζαρο να προσθέτει ποιότητα αλλά και… ευελιξία, στο παιχνίδι της Ένωσης. Άλλωστε μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να σκοράρει, να μοιράσει ασίστ, να δημιουργήσει μόνος του ευκαιρίες και φυσικά, να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία, και στις τρεις θέσεις πίσω από την φορ. Ή ακόμα-ακόμα και σε αυτή του φορ, κατά συνθήκη.

Από το ματς που έρχεται με τον Ηρακλή λοιπόν, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει μία ακόμα λύση πρώτης γραμμής στα χέρια του, με τις επιλογές του για την ενδεκάδα αλλά και την αποστολή, να διευρύνονται. Κάτι που αναμφίβολα δημιουργεί… δυσκολίες, αλλά από τις δυσκολίες εκείνες, που θέλει να έχει κάθε προπονητής. Με τον Κετσπάγια να έχει πλέον την δυνατότητα να πειραματιστεί πολύ περισσότερο σε πρόσωπα και σχήματα και ενδεχομένως να μπορέσει με μεγαλύτερη ευκολία, να προστατέψει και τον Ούγκο Αλμέιδα ενόψει ΟΣΦΠ, εφόσον αυτό κριθεί προτιμότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X