Εβαλε…ζόρια ο Αραβίδης

Όπως (και) στον τελικό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το λάθος ήταν οφθαλμοφανές. Το αποδέχθηκε και ο ίδιος με μεγαλύτερη ψυχραιμία, αφαιρώντας την ένταση των στιγμών. Ωστόσο, είναι γεγονός πως η δημόσια αναφορά του Χρήστου Αραβίδη στο ζήτημα που αφορά τη θέση του στην ομάδα και το μέλλον του, προκάλεσε κομφούζιο και έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των Ενωσιτών. Οσα κατέγραψε η «ενωσίτικη κάλπη», ήταν απόλυτα ενδεικτικά.

Η πλειοψηφία (έστω και ισχνή) συντάχθηκε με την άποψη πως εάν δεν θέλει να μείνει, η πόρτα είναι ανοιχτή, συγκεντρώνοντας ποσοστό 37%. Οι πιο ψύχραιμοι ήταν εκείνοι που ακολούθησαν – με 29% – που ζητούσαν να δοθούν εξηγήσεις και να κλείσει το θέμα. Το 24% ανέφερε πως έπρεπε να υπάρξει αυστηρή παρατήρηση στον διεθνή φορ επειδή δημιουργούσε ζήτημα, ενώ το 17% τόνιζε πως δεν θα έπρεπε να μεγαλοποιείται το θέμα και ο Χρήστος είναι πολύτιμος. Τουλάχιστον, τέλος καλό, όλα καλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X