Επιστροφή με προπόνηση στο ΟΑΚΑ

Το enwsi.gr στην προπόνηση του χάντμπολ (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου η ομάδα επιστρέφει από σήμερα στις προπονήσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωί βάρη και το απόγευμα προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Τούτσης περιμένει όλους τους παίκτες του ξεκινώντας ουσιαστικά να καταστρώνει τα πλάνα του και να προετοιμάζει την ομάδα για τον αγώνα της πρεμιέρας στο Άργος. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Διομήδη και η προσοχή όλων είναι στραμμένη εκεί. Οι «κιτρινόμαυροι» αν και ακόμα χρειάζονται πολύ δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους και είναι αποφασισμένοι για να παλέψουν για τη νίκη στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Η ομάδα είναι δεδομένο πως θα «κυνηγήσει» τη νίκη και για αυτό θέλει να παρουσιαστεί «διαβασμένη» απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που πρωταγωνιστεί σταθερά τα τελευταία χρόνια. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις. Δεν αποκλείεται την Τετάρτη η ομάδα θα δώσει ένα προπονητικό φιλικό με τα Βριλήσσια όπου ο προπονητής θα κάνει τις τελευταίες του δοκιμές πριν το ματς της πρεμιέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X