«Τέτοια… παράδοση γηπέδου δεν έχουμε ξαναζήσει στη Βέροια»

«Τέτοια… παράδοση γηπέδου δεν έχουμε ξαναζήσει στη Βέροια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εικόνα στη Βέροια έμοιαζε από… άλλες εποχές. Οι 3.500 οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν πάρτι στην Ημαθία, δίχως να έχουν αντίπαλο στο γήπεδο. Και ώθησαν και την ομάδα στη νίκη, την στιγμή που έχανε τα… άχαστα και αγχωνόταν στο χορτάρι.

Το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Τιμούρ Κετσπάγια σε σχετική ερώτηση «Είναι πιο εύκολο να παίζεις με τέτοιο κόσμο. Είναι σαν να παίζεις στην έδρα σου…». Kαι έτσι έγινε. Ο κόσμος το έκανε πιο εύκολο στη Βέροια…

Οι ντόπιοι είχαν πάθει πλάκα, οι άνθρωποι της Βέροιας το ίδιο. Ακόμη και σχετική ερώτηση στον Αλέκο Βοσνιάδη από δημοσιογράφο τοπικού ΜΜΕ έγινε για τον κόσμο της ΑΕΚ. Ανθρωπος της Βέροιας μονολογούσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς «Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια… παράδοση γηπέδου στον αντίπαλο. Ηταν πάνω από 3.000, εμείς τίποτα. Πώς να πάρεις κάτι από το ματς. Τόσα χρόνια εδώ, αυτό δεν το έχω ξαναζήσει».

Και δεν έχει άδικο… Ο κόσμος της ΑΕΚ στη Βέροια έκανε την διαφορά. Όχι μόνο στην εξέδρα. Διότι κάποιες φορές «παίζει» και καλή μπάλα και φέρνει νίκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X