Το ζητούσαν όλοι κι...έρχεται

Με το βλέμμα (και) στην αρχιτεκτονική επιτροπή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παρουσία της ΑΕΚ στη Βέροια «ξύπνησε» τον κοιμώμενο γίγαντα, τον λαό της ΑΕΚ στη βόρεια Ελλάδα. Οσα συνέβησαν κατά το διήμερο παραμονής στην Ημαθία ήταν ενδεικτικά της δυναμικής της ΑΕΚ, με χιλιάδες Ενωσίτες να πηγαίνουν στο γήπεδο και στο ξενοδοχείο. Αυτό πάντως που προξένησε εντύπωση και αποτελούσε βασικό ζήτημα, δεν ήταν κανένας ποδοσφαιριστής ή ο Τιμούρ, αλλά το όραμα του γηπέδου. Γι’ αυτό ρωτούσαν όλοι και φαίνεται πως λίαν συντόμως, θα λάβουν τις απαντήσεις τους.

«Πείτε μας πότε ξεκινάει; Πείτε μας κάποιο νέο; Είμαστε έτοιμοι μόλις πάρουμε την άδεια; Θα ξεκινήσουν τα έργα; Να ξέρετε, πως μόλις μπει η πρώτη μπουλντόζα, θα κατεβαίνουμε κάθε εβδομάδα στην Αθήνα για να βλέπουμε όσα γίνονται», ήταν μερικά από όσα λέγονταν στη Βέροια από τους Ενωσίτες, προς τους «κιτρινόμαυρους» υπεύθυνους. Απαντήσεις δεν μπορούσαν να υπάρξουν, ειδικά από τη στιγμή που το θέμα πλέον δεν βρίσκεται στα χέρια της ΑΕΚ.

Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr δείχνουν αισιοδοξία πως φτάνουμε στην έξοδο από το τούνελ. Οι τελευταίες επαφές της ΑΕΚ με το Υπουργείο και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες δείχνουν πως το θέμα εξελίσσεται θετικά. Υπάρχει μάλιστα συγκρατημένη αισιοδοξία, πως ως τα μέσα του Οκτώβρη, η πολυπόθητη οικοδομική άδεια θα βρίσκεται στα χέρια της ΑΕΚ και θα μπορεί να ξεκινήσει έργα για το γήπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X