Εξηγήσεις από τον Αραβίδη ζητά η ΑΕΚ

Εικόνες από το Κίελτσε-13η μέρα προετοιμασίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στην ΑΕΚ, η ανάρτηση που έχει κάνει ο Χρήστος Αραβίδης και η οποία έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια. «Προτιμώ τα παιχνίδια που γίνονται μέσα στο γήπεδο. Όχι, αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη μου. Η πιο μεγάλη τέχνη είναι: να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή. Και συνήθως η έξοδος, βρίσκεται εκεί που ήταν η είσοδος».

Η ΑΕΚ θα καλέσει αύριο το πρωί, τον Έλληνα άσο, για να δώσει εξηγήσεις για την ανάρτηση, που έχει αναστατώσει τους «Ενωσίτες». Οι «κιτρινόμαυροι» διοικούντες είναι πολύ ενοχλημένοι. «Κανένας δεν μπορεί να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Κανένας. Είναι δυνατόν να έχουμε ξεκινήσει τόσο καλά και δυνατά στο πρωτάθλημα, να έχουμε τέτοια ατμόσφαιρα και τέτοια στήριξη από τον κόσμο, να έχουμε μπροστά μας τόσο κρίσιμα παιχνίδια και να γίνονται τέτοια πράγματα;», λένε χαρακτηριστικά.

Παρόλο αυτά, θα δοθεί φυσικά η ευκαιρία στον παίκτη για να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, αν και από τη στιγμή που κάνει λόγο για «αποχώρηση», δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για ερμηνείες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X