Κορυφώνεται η αγωνία για Αλμέιδα

Εικόνες από το Βέροια - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως η μεγάλη στεναχώρια του Ούγκο Αλμέιδα, όπως αποτυπώθηκε στο βλέμμα του όταν κάθισε στον πάγκο στη Βέροια, δεν είχε να κάνει μόνο με την αδυναμία του να βοηθήσει στο υπόλοιπο του παιχνιδιού με την Βέροια. Άλλωστε η ΑΕΚ είχε σκοράρει και όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους. Το μεγάλο άγχος και η μεγάλη αγωνία του Αλμέιδα, αφορούσε το μέγεθος της ζημιάς και κυρίως το διάστημα της αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους. Όπως έξαλλου αυτό είναι το άγχος και η αγωνία όλων στην ΑΕΚ. Μάλιστα στην άκρη του μυαλού και του Αλμέιδα και όλων στην ομάδα, είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε δυο εβδομάδες.

Ο Πορτογάλος φορ θα κάνει σήμερα κύκλο εξετάσεων και απεικονιστικού ελέγχου. Και από τα αποτελέσματα θα φανεί και το μέγεθος της ζημιάς στη μέση του Αλμέιδα, αλλά και μια πρώτη εκτίμηση για το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης. Πάντως σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν τα μαντάτα είναι τα καλύτερα δυνατά, το πιο πιθανό είναι πως ο Αλμέιδα δεν θα καταφέρει να δώσει έτσι κι αλλιώς το παρών στο ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X