Γκολ… από παντού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τη χρονιά με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και συνολικά 6 γκολ, μπαίνοντας έτσι… γκαζωμένη στη σεζόν. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια διαθέτει πλέον μεγάλη ποιότητα και πολλές λύσεις σε όλες τις γραμμές, έχοντας πολλούς παίκτες που μπορούν να πάρουν τον ρόλο του πρωταγωνιστή.

Είναι χαρακτηριστικό πως αυτά τα 6 γκολ της ΑΕΚ, έχουν προέλθει από 5 διαφορετικούς σκόρερ, ενώ η Ένωση έχει σκοράρει μέχρι στιγμής, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Δύο γκολ έχει ο Αλμέιδα και από ένα οι Μάνταλος, Ντίντακ, Μπακασέτας και Βάργκας.

Με τα γκολ της ΑΕΚ να έχουν έρθει από σέντρες, από εκτελέσεις φάουλ, από μακρινά σουτ και κοντινά πλασέ. Δείγμα του ότι η Ένωση έχει και πολυφωνία στην επίθεση, αλλά και πολλούς, διαφορετικούς τρόπους, για να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα και να φτάσει στο γκολ. Στοιχείο που πρόσθεσε φέτος στο παιχνίδι της, κυρίως λόγω των αρκετών και ποιοτικών μεταγραφών που έκανε κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Ενώ ακόμα, δεν έχει μπει στην… εξίσωση και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το ματς που ακολουθεί, με τον Ηρακλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X