«Αστο σε εμένα, το έχω»

Πέρασε αέρα για την κορυφή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το γκολ που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ΑΕΚ, Μπακασέτας και Μάνταλος είναι πάνω στη μπάλα. Ο «Μπάκα» λέει με σιγουριά στον αρχηγό: «Αστο σε εμένα, δεν είναι μακριά, το έχω». Ο Μάνταλος τον αφήνει και λίγο μετά τρέχει να τον πιάσει για τον πανηγυρισμό. Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ΑΕΚ στη Βέροια και αποδέχθηκε μιλώντας στη Nova, πως ήθελε το γκολ.

«Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να σκοράρει. Προσπαθώ μέσα στο γήπεδο να κάνω όσα ζητά η ομάδα. Δεν είμαι το καθαρό εξτρέμ, αλλά κάθε φορά προσπαθώ να είμαι βελτιωμένος.  Δεν θέλω να πω αν έχω βελτιωθεί. Το κρίνει ο προπονητής. Εγώ προσπαθώ να βελτιώνομαι αγωνιστικά. Η συνεχόμενη ροή παιχνιδιών σε βοηθά να γίνεσαι καλύτερος. Με βοηθά ο τρόπος που παίζουμε, γιατί κλείνω προς τα μέσα και έχω σουτ. Τα τρεξίματα είναι διαφορετικά, αλλά προσπαθώ μέρα με τη μέρα. Θέλω να παλέψω, να γίνω βασικό μέλος της ΑΕΚ και να διακριθώ μέσα από την ομάδα. Προσπαθώ να εγκλιματιστώ ακόμα στην ομάδα. Το έψαχνα πολύ το γκολ. Ανέκαθεν δεν έχω δείξει εγωισμό, παίζω για την ομάδα. Είμαι υπέρ της λογικής, πως πρέπει να κερδίζεις τις προσωπικές μονομαχίες», είπε ο άσος της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X