Θέλει Ντέπυ Βασάρα η ΑΕΚ αλλά...

Θέλει Ντέπυ Βασάρα η ΑΕΚ αλλά...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, μια από τις τέσσερις επιλογές για τη γυναίκα που θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της αντιπολίτευσης, είναι η Κάτια Κοξένογλου, αδελφή της Ντέπυς Βασάρα και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος. Ως εδώ δεν μοιάζει να υπάρχει κάτι οξύμωρο.

Στο σημείο όμως, που… προκαλείται το δημόσιο αίσθημα είναι στον επίλογο του συγκεκριμένου άρθρου, όπου αναφέρεται ότι μεγάλες συμπάθειες στα υψηλά κλιμάκια της αντιπολίτευσης έχει και η Ντέπυ Βασάρα. Γεγονός είναι πως η σύζυγος του Κύρου και διευθύντρια της ΚΕΔ έχει πράγματι πολλές συμπάθειες στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως θα παραμείνει στην ΕΠΟ.

Στην αντιπολίτευση δεσμεύτηκαν απέναντι σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους ότι θα επιχειρήσουν εξυγίανση και εξυγίανση με πρόσωπα που συνδέθηκαν με την χειρότερη περίοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου δε μπορεί να υπάρξει.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X