Θριαμβευτική επανεκλογή Ντογιάκου στην Εισαγγελία Εφετών!

Θριαμβευτική επανεκλογή Ντογιάκου στην Εισαγγελία Εφετών!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά τον αδυσώπητο πόλεμο που δέχτηκε, ο Ισίδωρος Ντογιάκος επανεξελέγη θριαμβευτικά στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, αποδεικνύοντας πως το δικαστικό σώμα τον εμπιστεύεται απολύτως!

Θρίαμβο άνευ προηγουμένου πέτυχε ο Ισίδωρος Ντογιάκος στις εκλογές για την ανάδειξη των προϊσταμένων σε νευραλγικά τμήματα της Δικαιοσύνης, καθώς επανεξελέγη με μεγάλη διαφορά για δεύτερη θητεία στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, επικρατώντας άνετα του αντιπάλου του, εισαγγελέα Εφετών, Αντώνη Λιόγα!

Η μεγάλη ανατροπή είχε διαφανεί από το πρωί, καθώς ο Ισίδωρος Ντογιάκος κατάφερε να είναι εκ νέου υποψήφιος, παρά την πειθαρχική ποινή που του επέβαλε λίγο πριν τις εκλογές το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο, αφού η απόφαση που δεν θα του επέτρεπε την επανεκλογή του δεν είχε καθαρογραφεί ούτε επιδοθεί.

Η επιτυχία του Ισίδωρου Ντογιάκου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς τον πόλεμο, την λάσπη και την συκοφαντία που δέχτηκε όλο το προηγούμενο διάστημα, κυρίως από εξωθεσμικά κέντρα που επιχείρησαν να τον αποδομήσουν.

Όλα αυτά δεν έπεσαν απλώς στο κενό, αλλά αποδείχτηκε παράλληλα ότι οι εισαγγελείς τον αναγνωρίζουν ως κορυφαίο εισαγγελικό λειτουργό και τον εμπιστεύονται απολύτως για τη θέση του προϊσταμένου τους. Και με τη σύμφωνη γνώμη και της προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου, θα συνεχίσει κανονικά στο πόστο του για δύο ακόμη χρόνια.

Να τονιστεί, ωστόσο, ότι παρά τα όσα ελέχθησαν ή καταγγέλθηκαν αορίστως το προηγούμενο διάστημα σε αθλητικές υποθέσεις, η πραγματικότητα είναι πως ο Ισίδωρος Ντογιάκος δεν έχει την παραμικρή σχέση με την εξέλιξη των υποθέσεων διαφθοράς που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

O Ισίδωρος Ντογιάκος θριάμβευσε παίρνοντας 39 ψήφους, έναντι 30 του Λιόγα και 7 της Γεωργίας Τσατάνη.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X